Mobile menu

Pogledajte video sporne sudačke odluke u Karlovcu

 
5/10/2010 - 13:03 sati
Prva momčad

Prijavio bih i ja suca Domagoja Ljubičića, ali nemam kome! - kazao je danas trener Hajduka Stanko Poklepović, pojasnivši:

- Skoro da je vrijeđao moje igrače govoreći im da su bahati. Ako se mene nakon svega toga napada, spreman sam i ja argumentirano odgovarati na sva pitanja.

Hajduk je u nedjelju u Karlovcu odigrao 1:1 s domaćinima, pokazana su Splićanima četiri žuta kartona, jedan isključujući, crveni... Ostali su hajdukovci bez dva boda, a zanimljivo je kako su i lani, na istom stadionu, poraženi s 1:0, jedini zgoditak postigli su domaćini iz situacije koja mnogima više nego miriše na zaleđe.



Iz ovog video-detalja s nedjeljne utakmice da se iščitati samo jedna od (velikih) pogrešaka na štetu splitske momčadi. Strinić je bio najmanje tri metra u potpuno dozvoljenoj poziciji, no sudac je svejedno podigao zastavicu. Hajduk je u tom trenutku vodio s 0:1, drugim zgoditkom vrlo vjerojatno bi se i zaključila utakmica...

Nažalost, gotovo u svakom kolu pronađemo barem po nekoliko ogromnih pogrešaka koje itekako utječu na krajnji rezultat. Voljeli bismo i mi nakon prvenstvenih vikenda razgovarati isključivo o igri (pobjedama i porazima kao sastavnim djelovima nogometnih predstava), no ponavljanje toliko očitih pogrešaka daje nam za pravo barem reagirati.

Glavni sudac bio je Ljubičić, a pomoćnici mu Dalibor Conjar i Hrvoje Barišić (svi iz Osijeka)

5/10/2010 - 13:03 sati
Prva momčad