Mobile menu
Pogledajte promotivni film "Živimo Hajduk"

Pogledajte promotivni film "Živimo Hajduk"

 
14/5/2015 - 09:21 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: hajduk.hr

Danas je u kino sali stadiona u Poljudu predstavljen promotivni film "Živimo Hajduk".

Radi se o projektu Odjela za marketing HNK Hajduk, filmu produkcijske kuće Jedina.hr autorskog terceta Željko Skoko, Ivan Perić i Zvonimir Pavlinović

U četiri minute filma autori su saželi emociju koju navijači osjećaju prema Hajduku.

U filmu su korišteni kadrovi s utakmice Hajduk - Dnipro prošlog ljeta na Poljudu, zatim s prosvjeda na Rivi u studenom prošle godine, a pojavljuju se legendarni igrač Ivo Bego te kantautor Marijan Ban čija se pjesma "Bila boja je boja" koristi u filmu.

Predstavljanju su nazočili direktor Odjela marketinga HNK Hajduk Aljoša Bašić, autori filma Željko Skoko, Ivan Perić i Zvonimir Pavlinović te Ivo Bego i trener Hajduka Hari Vukas.

Uz zahvale svima koji su sudjelovali u ovom projektu, Bašić je kazao da je namjera ovog filma da prikaže emocije koja se javlja kad igra Hajduk.

"Ovaj promo film plod je velikog entuzijazma i ljubavi prema Hajduku. Autori su ljudi koji žive Hajduka i to se osjeti u svakom kadru. Voljeli bismo da možemo imati još ovakvih i sličnih filmova u budućnosti", kazao je Bašić.

Autori su se zahvalili svima koji su radili na filmu i Hajduku koji im je ovogućio ovu priču. U svakom kadru se vidi da je ovaj film autentičan sa cijeloj svojom pričom i glumcima koji se u njemu pojavljuju. 

Ivo Bego je poručio da on s Hajdukom živi svaki dan. 

Najbolji kompliment o filmu je izrekao Hari Vukas koji je rekao da će ovaj film prikazati igračima u autobusu u petak na putu za Zagreb gdje Hajduk u subotu igra derbi s Dinamom na Maksimiru.  

14/5/2015 - 09:21 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: hajduk.hr