Mobile menu
Pogledajte predstavljanje trenera Pušnika i sportskog direktora Branca

Pogledajte predstavljanje trenera Pušnika i sportskog direktora Branca

 
2/6/2016 - 13:09 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2016. (2016/17)"
Predstavljeni Pušnik i BrancoPredstavljeni Pušnik i BrancoPredstavljeni Pušnik i BrancoPredstavljeni Pušnik i BrancoPredstavljeni Pušnik i BrancoPredstavljeni Pušnik i BrancoPredstavljeni Pušnik i BrancoPredstavljeni Pušnik i BrancoPredstavljeni Pušnik i Branco
Predstavljeni Pušnik i Branco

U Bijelom salonu u Poljudu, u prisustvu predsjednika Uprave HNK Hajduk Ivana Kosa te šefa skautske službe Saše Bjelanovića, službeno su predstavljeni novi trener Hajduka, Marijan Pušnik te novi sportski direktor kluba, Mario Branco.

- Danas predstavljamo operativni sportski tim Hajduka. Trener Burić je obavio lavovski posao, hvala mu za podnijeti teret u ovom turbulentnom razdoblju. Mi smo odlučili krenuti novim smjerom - rekao je u uvodu predsjednik Kos, na kojeg se nadovezao novi trener Marijan Pušnik:

- Čast i privilegija mi je da sam u Hajduku, koji je bio i bit će veliki klub. Možda trenutno nije u najboljoj situaciji, ali nadam se da će novi ljudi napraviti rezultat. Jedino što mogu obećati je stručan rad, puno energije, poštenje...Čiste glave i obraza dolazim raditi dan i noć za boljitak Hajduka.

Novi sportski direktor, Mario Branco je između ostalog naglasio:

- Iznimna mi je čast doći u Hajduk, gledao sam ga u Europi sredinom '90-ih godina. Nadam se da ćemo mu vratiti tu slavu. Moramo raditi kao tim, dajte mi malo vremena da se adaptiram i ja vam obećajem da ćemo dati sve da Hajduk vratimo tamo gdje mu je i mjesto.

Opširnije pogledajte u videoprilogu.

2/6/2016 - 13:09 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr