Mobile menu
Pogledajte kako je izgledao prvi dan Bassela Jradija na Poljudu

Pogledajte kako je izgledao prvi dan Bassela Jradija na Poljudu

 
10/8/2018 - 19:21 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr
Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!
Bassel Jradi novi je igrač Hajduka!

Bassel Jradi novi je igrač Hajduka, 25-godišnji veznjak danas je potpisao na dvije godine s opcijom produženja na još jednu, a prethodno se upoznao s novim klubom, stadionom Poljud i bogatom poviješću Kluba. 

- Pratim Hajduk od vremena kada smo se prije tri godine susreli u kvalifikacijama za Europsku ligu, grad Split me tada očarao, a posebno publika prilikom uzvrata na Poljudu. Danas sam imao priliku dijelom upoznati veličinu Hajduka, od impresivnog stadiona, do povijesnih trofeja i sjajnog dočeka. Vrlo sam sretan i zadovoljan što sam potpisao za ovaj Klub i nadam se da ću što prije opravdati povjerenje i pokazati zašto su me doveli - kazao je Jradi prilikom dolaska na Poljud. 

Kako je izgledao njegov prvi dan na Poljudu možete vidjeti u videoprilogu. 

10/8/2018 - 19:21 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr