Mobile menu
Pogledajte kako izgledaju treninzi Bijelih za vrijeme trajanja posebnih mjera

Pogledajte kako izgledaju treninzi Bijelih za vrijeme trajanja posebnih mjera

 
4/5/2020 - 15:26 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk; Video: Jere Gruić / HNK Hajduk
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu!
Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....Pripreme za nastavak sezone....
Pripreme za nastavak sezone....

Prošlo je gotovo dva mjeseca od kada su zbog pandemije koronavirusa zaustavljene sve nogometne aktivnosti u Hrvatskoj i svijetu. Stopirana su sva natjecanja, treninzi, a obustava svih aktivnosti trajala je punih mjesec dana, nakon čega su Bijeli, 13. travnja, započeli s individualnim treninzima koji su organizirani u skladu s uputama Stožera za civilnu zaštitu. 

Hajdukovci su potom 24. travnja dobili odobrenje za početak rada u grupama od po četiri igrača, također u skladu sa strogim naputcima i pravilima propisanima od nadležnih službi. U tom ritmu Bijeli se neprestano rade proteklih desetak dana kako bi što spremniji dočekali nastavak natjecanja u HT Prvoj ligi. 

Danas, na početku novog tjedna, od jutra su glavni trener Poljuda zauzeli vezni igrači. Prve dvije grupe igrača pod vodstvom pomoćnog trenera Harija Vukasa i kondicijskog trenera Tonija Modrića, radile su više od sat vremena, a dio treninga možete pogledati u priloženom videoprilogu i fotogaleriji. 

Pratite nas i dalje, već sutra u videoprilogu ćemo Vam prikazati kako izgleda dolazak igrača Hajduka na trening uz poštivanje svih mjera te naputaka u novonastalim okolnostima....

4/5/2020 - 15:26 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk; Video: Jere Gruić / HNK Hajduk