Mobile menu
Pod hajdučkim barjakom već 30.000 članova!

Pod hajdučkim barjakom već 30.000 članova!

 
25/1/2022 - 17:47 sati
Klub
Foto: Naš Hajduk
Sve vezano za Naš Hajduk možete pronaći ovdje

U tako malo vremena, u nepuna četiri tjedna, nikad više navijača u svih 111 godina postojanja Kluba i članstva nije pohrlilo iskazati svoju posvećenost i povezanost kao ove godine. 

- Hvala svima koji su već sada pokazali pripadnost Hajduku. Ljubav koju osjetimo na svakom koraku nam je motivacija i obaveza da nastavimo raditi i razvijati Hajduk te činiti naše članove sretnima. Pozivamo i sve ostale da budu članovi jer snaga Hajduka je upravo u ljubavi onih koji za njega žive iz dana u dan - zahvalila je članovima te pozvala i ostale da članstvom pokažu pripadnost Klubu članica Uprave Marinka Akrap.

Od početka 2022. navijači Hajduka su u članskoj ofenzivi na svim frontovima. Vjernost Klubu iskazuju u Odjelu za članstvo, na službenoj stranici Hajduka te posebice na brojnim terenskim akcijama. Održano ih je gotovo 100, od Splita, Dalmacije, Hrvatske, Europe pa sve do Amerike. 

Dva društva prijatelja Hajduka imaju više od 1000 članova, a budući da su mnoge terenske akcije u najavi, nesumnjivo je kako možemo očekivati daljnji rast ovih fantastičnih brojki. 

- Za rođendan Klubu želimo pokloniti više članova nego prošlu godinu, a do kraja godine prestići i rekordnu 2016. godinu u kojoj je Hajduk imao više od 43.000 članova te se time približiti magičnoj brojki od 50.000 članova - ispričao je voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić

Svi oni koji još uvijek nisu produžili članstvo ili po prvi put postali članovi to mogu učiniti na LINK.

25/1/2022 - 17:47 sati
Klub
Foto: Naš Hajduk