Mobile menu
Početnici osvojili drugo mjesto na turniru Mali zmaj 2018

Početnici osvojili drugo mjesto na turniru Mali zmaj 2018

 
15/10/2018 - 11:26 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Mladi igrači Hajdukove Akademije vratili su se iz Makarske s 10. međunarodnog nogometnog turnira 'Mali Zmaj 2018' s jednim osvojenim drugim mjestom.

Ono je osvojeno u kategoriji U-11, gdje su Bijeli osvojili prvo mjesto u skupini u kojoj su još nastupili HNK Grude, NK Lučko, NK Adriatic B i HNK Jadran. Pobjedama nad Opatijom i Domžalama igrači trenera Danijela Vuškovića ostvarili su prolaz u finale u kojem je bolji bio Dinamo i pobjedom od 2:0 ponio pobjednički pehar.

U kategoriji U-9 Hajduk je izborio četvrtfinale  nakon četiri uzastopne pobjede (HRNK Zmaj, DNK Talent, NK Kustošija i NK Triglav).  Igrači trenera Dejana Tomića zaustavljeni su u četvrtfinalu, bolja je bila momčad ŠN DU Talent i pobjedom od 5:3 (2:2) nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca se plasirala u polufinale.

U kategoriji U-14, Hajduk nije uspio izboriti četvrtfinale. Igrači trenera Matije Mijandrušića u konkurenciji NK Zadra, FK Željezničara, NK Međugorja i AS Rosetto Calcio su izborili četvrto mjesto uz pet osvojenih bodova. 

15/10/2018 - 11:26 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr