Mobile menu
Pobjede pionira i kadeta u Solinu

Pobjede pionira i kadeta u Solinu

 
9/9/2019 - 18:32 sati
Akademija
Foto: Ivica Čavka

PIONIRI: Solin - Hajduk  0:1 (0:0)
Utakmica  4. kola Prve HNL
Igralište: Pokraj Jadra
Gledatelja: 200
Sutkinja: Jelena Pejković (Split)
Strijelac: 0:1 Sekulić (51)

Hajduk: Buljan, Katić (od 46. Ivanković), Brajković, Šimić, Šimičić, Šemiga, Jurlin (od 46. Duić), Kapulica (od 68. Arković), Sekulić (od 68. Ivković), R. Brajković , Pućo (od 36. Hrgović). 

Hajdukovi pioniri ostvarili su četvrtu uzastopnu pobjedu u 1. HNL i sa stopostotnim učinkom predvode ljestvicu. Za pobjedu u Solinu Bijelima je bio dovoljan jedan pogodak. Diego Sekulić u 51. minuti lijepo je prihvatio ubačaj Roka Brajkovića s lijeve strane i šutirao, vratar domaćih Roko Marin Stojkić kratko je odbio loptu, a Sekulić je potom bez problema pospremio u mrežu. Isti igrač bio je u najboljoj prigodi u prvom dijelu, ušao je s loptom u protivnički šesnaesterac i u izglednoj prilici je pao nakon jednog duela, sutkinja Jelena Pejković pokazala je da se igra nastavi. Igrači trenera Marka Sičića do kraja utakmice su dominirali i bez većih problema sačuvali minimalno vodstvo.


KADETI : Solin - Hajduk 0:2 (0:2)
Utakmica 4. kola Prve HNL
Igralište: Pokraj Jadra
Gledatelja: 300
Sudac: Jakov Titlić (Hrvace) 
Strijelci: 0:1 Krolo (1), 0:2 Telebar (21)

Hajduk: Silić, Telebar (od 64. Posinković), Dominić (od 63. Letaj), Bradarić, Vuko, Krolo,  Škugor (od 78. Želalić), Brkljača (od 68. Jakir), Čuić (od 63. Radovančić), Čubelić, Petrović. 

Kadeti su također bili uspješni na igralištu pored Jadra. Momčad trenera Jure Srzića povela je na samom startu utakmice, uigrana kombinacija iz prvog kornera dovela je Bijele u rezultatsku prednost. Ivan Ćubelić izveo je udarac iz kuta, a Ivan Krolo loptu s prve vratnice poslao u mrežu nemoćnog Lovre Dražića. I u kadetskoj utakmici Hajduk je dominirao, a konačan rezultat postavljen je već u 21. minuti. Davor Telebar ušao je s loptom u polje domaćih, izborio je poziciju za udarac i s nekih 25 metara pogodio tik uz vratnicu. Do kraja utakmice Hajduk je kontrolirao tijek susreta, domaći su tek jednom zaprijetili, ali je u situaciji jedan na jedan odlično reagirao Hajdukov čuvar mreže Toni Silić

9/9/2019 - 18:32 sati
Akademija
Foto: Ivica Čavka