Mobile menu
Pobjede pionira i kadeta u Šibeniku

Pobjede pionira i kadeta u Šibeniku

 
30/9/2018 - 16:28 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Pioniri: Šibenik - Hajduk 0:2 (0:2)
Utakmica 6. kola Prve HNL
Igralište: S.C. Ljubica
Gledatelja: 100
Sudac: Josip Višić (Split)
Strijelci: 0:1 Petrović (12.), 0:2 Nazor (21.)

Hajduk: Mišević (od 36. Silić), Đolonga, Botica, Prpić, Goreta (od 36. Zubanović), Klarić-Kukuz (od 36. Stipić), Petrović (od 54. Kamber), Nazor, Vrcić (od 48. Škorlić), Brkljača (od 48. Radonić), Jelić (od 54. Pućo). 

Hajdukovi pioniri slavili su na gostovanju u Šibeniku, momčad Jure Srzića bila je bolja i kvalitetnija svih 90 minuta, a dva pogotka u prvih dvadesetak minuta bila su dovoljna za pobjedu. 

Bijeli su od prvog sučevog zvižduka odlučno krenuli po pobjedu, a već u 12. minuti susreta Mislav Petrović se najbolje snašao pred vratima domaće momčadi i zatresao mrežu za 1:0. 

Drugi pogodak Hajduka stigao je samo devet minuta kasnije, ovaj put strijelac je bio Krešimir Nazor

Pokazat će se kasnije da je to bio i konačan rezultat ove utakmice unatoč činjenici da smo vidjeli još cijeli niz dobrih prilika na obje strane. Ipak, mreže su u nastavku mirovale, a Hajduk je zasluženo došao do nova tri boda. 

Kadeti: Šibenik - Hajduk 1:3 (0:2)
Utakmica 6. kola Prve HNL
Igralište: S.C. Ljubica
Gledatelja: 200
Sudac: Dario Kulušić (Šibenik)
Strijelci: 0:1 Domančić (5.), 0:2 Ćubelić (16.), 1:2 Kuman (48.), 1:3 Katuša (53.)

Hajduk: Perić, Unušić, Pelivan, Buljan, Škaričić, Grabovac, Biuk (od 73. Mamić), Krolo, Domančić (od 73. Kunštek), Ćubelić (od 77. Škare). Katuša.

Kadeti su također bili uspješni na gostovanju kod svojih vršnjaka iz Šibenika, momčad Igora Tolića zasluženo je slavila je rezultatom 3:1.

Baš kao i u utakmici pionira, kadeti su također u ranoj fazi susreta stekli dva pogotka prednosti. Hajduk je dominirao terenom što je već u 5. minuti susreta kapitalizirao Marko Domančić pogotkom za 1:0. 

Nakon ranog vodstva igra se malo stabilizirala, no već desetak minuta kasnije Ivan Ćubelić lijepo vara domaćeg vratara i povisuje prednost na 2:0. 

Šibenčani su uspjeli izjednačiti početkom drugog dijela kada je Tomislav Kuman uspio smanjiti rezultat na 2:1, međutim već u 53. minuti David Katuša pogađa mrežu domaćih i vraća Bijelima dva gola prednosti. 

U 62. minuti igrač Šibenika Ivan Laća zaradio je isključenje što je Hajduku dodatno olakšalo posao, a rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao. 

30/9/2018 - 16:28 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr