Mobile menu
Pobjede pionira i kadeta u Koprivnici

Pobjede pionira i kadeta u Koprivnici

 
17/9/2023 - 13:24 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

PIONIRI: Slaven Belupo - Hajduk 0:3 (0:2)
1. HNL – 6. kolo
Igralište: Gradski stadion Ivan Kušek Apaš
Sudac: Jasmin Horvat (Varaždin)
Strijelci: 0:1 Šimović (15), 0:2 Ćukušić (32), 0:3 Katuša (59)
Hajduk: Burger, Slatina, Domazet, Šimović, Paštar (od 60. Maslać), Zelić, Modrić (od 60. Fejzić), Krešić (od 60. Matko), Pjević (od 55. Alujević), Ruso (od 55. Katuša), Ćukušić (od 49. Stolica).
Pioniri Hajduka osvojili su tri boda u Koprivnici i po peti put u šest kola sačuvali netaknutu mrežu. Utakmica je praktički odlučena u prvom dijelu, kada su Bijeli stekli prednost od dva gola razlike. Sastav trenera Zvonimira Milića u vodstvo je doveo Ante Šimović u 15. minuti. On je nakon ubacivanja lopte iz kornera bio najviši u skoku i glavom pogodio za 0:1. Dvije minute prije odmora Duje Ćukušić je nakon lijepe i duge akcije napadačkog reda udarcem iz daljine pogodio desni kut. 
Konačan rezultat postavio je samo četiri minute nakon ulaska u igru Mate Katuša. Hajdukov napadač prihvatio je ubačaj s desne strane i po treći put svladao domaćeg vratara Bruna Vdovića.

-

KADETI: Slaven Belupo - Hajduk 0:3 (0:2)
1. HNL – 6. kolo
Igralište: Gradski stadion Ivan Kušek Apaš
Sudac: Ivan Slunjski (Varaždin)
Strijelci: 0:1 Milišić (31), 0:2 Durdov (42), 0:3 Ora (89-11 m) 
Hajduk: Bosančić, Hrastović, Mlačić, Burić (od 46. Proleta), Milišić, Ora, (od 89. Pregelj), Vojvodić (od 58. Kajtazi), Čular, Durdov (od 78. Pranić), Matić (od 58. Mišura), Zudin (od 78. Mušura).
Istim rezultatom završila je i kadetska utakmica, iako je ovdje za razliku od prvog susreta i domaćin imao svojih perioda igre. Momčad trenera Jure Ivankovića imala je inicijativu, ali prvih pola sata mreže se nisu tresle. Potom su dva precizna udarca unutar kaznenog prostora donijela Bijelima veliku prednost prije odmora, a strijelci su bili Duje Milišić i Bruno Durdov
Najveću priliku za treći pogodak imao je Sebastijan Kajtazi u 88. minuti. Sam je izašao pred Filipa Pomahača koji je odličnom intervencijom sačuvao svoju mrežu. No u nastavku akcije lopta je došla do Duje Pranića koji je oboren. Sudac Ivan Slunjski pokazao je na bijelu točku, a kapetan Ivano Ora sigurno pogodio lijevi kut za konačnih 0:3.

17/9/2023 - 13:24 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr