Mobile menu
Pobjede pionira i kadeta u Koprivnici

Pobjede pionira i kadeta u Koprivnici

 
24/11/2019 - 16:58 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

PIONIRI : Slaven Belupo - Hajduk  0:3 (0:2)
Utakmica 13. kola Prve HNL
Igralište: Gradski stadion Ivan Kušek Apaš
Gledatelja: 100
Sudac: Ivan Vinković (Bjelovar) 
Strijelci: 0:1 Sekulić (26), 0:2 R. Brajković (28), 0:3 D. Brajković (60)

Hajduk: Buljan, Hrgović, Ivanković (od 36. Katić), Šimić, Šimičić (od 50. Arković), Šemiga (od 59. Ivković), Božić (od 36. Pućo), Kapulica (od 50. Jurlin), Sekulić, R. Brajković (od 59. Davidović), D. Brajković. 

Hajdukovi pioniri na gostovanju su uvjerljivo pobijedili Slaven Belupo. Zahvaljujući pogocima u prvom dijelu, momčad trenera Marka Sičića mirno je i bez stresa privela utakmicu kraju. Ono najvažnije dogodilo se između 26. i 28. minute susreta. U jeku dominacije Bijeli su došli u vodstvo u 26. minuti. Danijel Brajković oštro je šutirao, vratar domaćih Mihael Letica loptu je kratko odbio, natrčao je Diego Sekulić i pospremio je u mrežu. Samo dvije minute kasnije stiglo je i povećanje vodstva. Sekulić je sada bio u ulozi asistenta, odlično je dubinskom loptom proigrao Roka Brajkovića, a ovaj zaobilazi domaćeg vratara i smireno šalje loptu u mrežu. Hajdukova dominacija nastavila se i u drugom poluvremenu, a konačan rezultat postavio je u 6o. minuti Daniel Brajković. On je iz slobodnog udarca s 22 metra pogodio lijevi kut domaćih vrata i otklonio sve sumnje o pobjedniku.

---

KADETI : Slaven Belupo - Hajduk  0:1 (0:1)
Utakmica 13. kola Prve HNL
Igralište: Gradski stadion Ivan Kušek Apaš
Gledatelja: 100
Sudac: Ante Bundović (Bjelovar) 
Strijelac: 0:1 Krolo (30)

Hajduk: Silić, Posinković, Pelivan, Vukman, Dominić (od 67. Letaj), Krolo, Čuić (od 79. Žulić), Brkljača, Škugor (od 67. Želalić), Ravlić, Mihalinec (od 55. Radovančić). 

Iako su ostvarili minimalnu pobjedu, kadeti Hajduka dominirali su većim dijelom utakmice. Domaćima je pripala sama završnica u kojoj su pokušali spasiti barem bod, ali nisu uspjeli. Trenutak odluke dogodio se u 30. minuti. Slobodan udarac s 25 metara snažno je izveo Luka Posinković, vratar Viktor Lovrić odbio je loptu, u nastavku akcije s desne strane je ubacio Niko Mihalinec, a u šesnaestercu Slaven Belupa najbolje se snašao Ivan Krolo i ubacio loptu u mrežu. Najbliže izjednačenju domaćin je bio u 60. minuti kada je sudac Ante Bundović nakon jednog starta u šesnaestercu Bijelih pokazao na bijelu točku. Snažno je s 11 metara šutirao kapetan domaćih Ivan Ganžulić, ali je Toni Silić uspio taj udarac obraniti nogom i sačuvati zasluženu pobjedu svoje momčadi.

24/11/2019 - 16:58 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr