Mobile menu
Pobjede pionira i kadeta protiv Zadra

Pobjede pionira i kadeta protiv Zadra

 
11/12/2022 - 16:03 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr
Pioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - ŠibenikPioniri i kadeti: Hajduk - Šibenik
Pioniri i kadeti: Hajduk - Šibenik

PIONIRI: Hajduk – Zadar  4:0 (1:0)
HNL – 16. kolo 
Stadion: Poljud 
Sudac: Ante Buzov (Solin) 
Strijelci: 1:0 Budanović (3-ag), 2:0 Perko (43), 3:0 Bistre (45), 4:0 Šuvar (67)
Hajduk: Pocrnjić (od 63. Mašković), Beidenegl, Papić, Čupić (od 7. Rados), Bartulović, Vojvodić, Bokan (od 41. Kutia), Bistre (od 47. Tapalović), Perko (od 47. Slunjski), Šuvar, Zudin (od 36. Ivanišević-Dvornik).

Pioniri Hajduka pobijedili su Zadar s uvjerljivih 4:0 i trijumfalno završili polusezonu. Momčad trenera Zlatka Jerkovića na polovini prvenstva je neporažena i vodi na ljestvici sa čak devet bodova viška u odnosu na Dinamo i Osijek.

Bijeli su već u prvoj minuti zatresli mrežu. Dmytro Zudin je uklizao u blok gostujućem vrataru, a lopta se odbila do Lovre Šuvara koji je ubacio u mrežu. No sudac Ante Buzov dosudio je prekršaj Zudina na gostujućem vrataru. Dvije minute kasnije vidjeli smo opasnu kontru Zadrana koju je požrtvovnim startom zaustavio Mateo Čupić te se tom prilikom ozlijedio i napustio igru. 

Bijeli u 18. minuti stižu do vodstva. Davor Bistre ubacio je na peterac, a Šime Perko visoko skočio i glavom pogodio gredu. Krenuo je potom Perko na odbijenu loptu zajedno s trojicom gostujućih igrača. Lopta je završila u mreži, a službeno je upisan autogol Karla Budanovića. S 1:0 otišlo se na odmor, a u drugom poluvremenu Bijeli su istrčali bez prvog strijelca prvenstva Zudina, koji se ozljedio prilikom jednog starta u završnici prvog dijela.

Sve nedoumice oko pobjednika razriješene su u periodu od 44. do 46. minute. Najprije je Perko pogodio nakon lijepog dodavanja Šuvara, a onda je sam bio asistent Bistri za 3:0. Šuvar je u 64. minuti lijepo pronašao Silvija Ivaniševića Dvornika, čiji udarac s 12 metara pogađa vratnicu. Četiri minute kasnije Šuvar je postavio konačnih 4:0. Snažan udarac Roka Vojvodića odbio je Luka Miočić, a Šuvar je loptu sa sedam metara pospremio u mrežu.


KADETI: Hajduk – Zadar  5:1 (3:1)
HNL – 16. kolo 
Stadion: Poljud 
Sudac: Ante Jurić (Split) 
Strijelci: 1:0 Prodanović (4), 2:0 Prodanović (23), 3:0 Perajica (27), 3:1 Miletić (33), 4:1 Reić (54), 5:1 Žunić (67)

Hajduk: Bezeljak, Fridl, Milišić (od 56. Krstanović), Skelin, Perajica (od 66. Tudor), Hodak (od 62. Carević), Skoko (od 56. Lekaj), Reić (od 66. Kuzmanić), Durdov (od 56. Žunić), Žeravica, Prodanović.

Kadeti su pobijedili s uvjerljivih 5:1, ali utakmica je praktički odlučena nakon prvih pola sata igre. Bijeli su poveli već u četvrtoj minuti preko raspoloženog Patrika Prodanovića koji je iskoristio loptu u prostor i poslao je ispod vratara Karla Rakića. Nakon ubačaja Marina Žeravice u 23. minuti, Bruno Durdov je inteligentno glavom vratio u sredinu, a Prodanović se iz blizine po drugi put upisao u listu strijelaca. Tri minute kasnije pokušao je Žeravica udarcem iskosa sa sedam metara, ali je Rakić odbio u korner. Prodanović je ubacio iz kuta, a Toni Perajica se upisao u strijelce. Gosti su prije odmora ipak uspjeli smanjiti visoko vodstvo momčadi trenera Zvonimira Tomića. Sve je uradio sam Vice Miletić i sa 10 metara poslao loptu ispod Raula Bezeljaka.

U drugom poluvremenu Hajduk je postigao još dva pogotka i mirno priveo utakmicu kraju. Duje Reić je u 54. minuti dobro reagirao na lijepo proigravanje Noa Skoke, primio je loptu glavom, prošao pored vratara gostiju i poslao je u mrežu. Konačnih 5:1 postavio je Toma Žunić 11 minuta nakon što je ušao u igru, a asistent je bio Prodanović.

11/12/2022 - 16:03 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr