Mobile menu
Pobjede pionira i kadeta protiv Slaven Belupa

Pobjede pionira i kadeta protiv Slaven Belupa

 
21/11/2020 - 17:52 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Pioniri: Hajduk – Slaven Belupo 1:0 (0:0)
Utakmica 14. kola Prve HNL
Igralište: Poljud
Sudac: Marino Majstrović (Split)

Strijelac: 1:0 Vušković (58)

Hajduk: Šiško, Skelin, Krstanović, Ivković, Vušković, Orlić (od 52. Žunić), Hodak (od 67. Letunić), Reić (od 67. Bašić), Lončar, Žeravica, Kuzmanić (od 61. Butić).

Pioniri Hajduka pobijedili su Slaven Belupo s 1:0. Jak vjetar onemogućavao je kontrolu lopte, pa u prvom poluvremenu nismo zabilježili niti jednu priliku. 

U nastavku je niz vjetar Hajduk ipak konkretizirao dominaciju. U 49. minuti Marino Žeravica je pucao s 12 metara, a gostujući vratar Mihael Letica ispod grede izvadio loptu u korner. U 58. minuti Bijeli stižu do vodstva. Duje Reić izveo je korner s lijeve strane točno na glavu Luke Vuškovića koji je s druge stative sa sedam metara poslao loptu u suprotni kut gola gostiju. U 62. minuti Vušković je imao priliku da još jednom svlada Leticu. Šimun Butić ubacio je s lijevog krila, a Vušković šutirao glavom i pogodio gredu.  Jedinu priliku gosti su stvorili u 63. minuti iz prekida. Lovro Lazar je iz slobodnog udarca prebacio živi zid, ali je Ivan Šiško prvo odbio, a potom i uhvatio loptu.
-
Kadeti: Hajduk – Slaven Belupo 2:0 (1:0)
Utakmica 14. kola Prve HNL
Igralište: Poljud
Sudac: Jakov Titlić (Hrvace)

Strijelci: 1:0 Petrović (21), 2:0 Vrcić (64-11 m)

Hajduk: Travnikar, Đolonga, Hrgović (od 75. Antunović), Jurić-Petrašilo, Goreta, Šemiga, Brajković (od 85. Klarić-Kukuz), Nazor (od 68. Capan), Vrcić (od 85. Baturina), Pukstas, Petrović (od 75. Prpić).

Kadeti su ostvarili pobjedu od 2:0. I ova utakmica protekla je u dominaciji Hajduka, koji u vodstvo dolazi u 21. minuti. Nakon ubačaja s lijeve strane, griješi gostujući stoper i lopta dolazi do Mislava Petrovića koji dobro reagira i iz blizine matira vratara Antu Vukovića.

Potvrda pobjede stigla je u 64. minuti. Zbog igranja rukom u šesnaestercu gostiju sudac Jakov Titlić pokazao je na bijelu točku, a siguran izvođač jedanaesterca bio je Jere Vrcić.

21/11/2020 - 17:52 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr