Mobile menu
Pobjede pionira i kadeta protiv Šibenika

Pobjede pionira i kadeta protiv Šibenika

 
15/3/2019 - 14:10 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr
Pobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv ŠibenikaPobjede pionira i kadeta protiv Šibenika
Pobjede pionira i kadeta protiv Šibenika

Pioniri: Hajduk – Šibenik 3:0 (3:0)
Utakmica 19. kola Prve HNL
Igralište: Poljud
Gledatelja: 100
Sutkinja: Jelena Pejković (Split) 
Strijelci: 1:0 Škorlić (19), 2:0 Goreta (22), 3:0 Škorlić (27)
Hajduk: Dugeč, Ðolonga (od 52. Stjepanović), Botica, Goreta (od 59. Matijašević), Prpić, Klarić-Kukuz (od 59. Brajković), Radonić (od 36. Nazor), Brkljača, Vrcić, Škorlić (od 59. Pućo), Jelić (od 36. Kamber).

Hajdukovi pioniri na Poljudu su pobijedili Šibenik rezultatom 3:0. Po lijepom i sunčanom vremenu mladi Hajdukovci su bez većih poteškoća upisali tri nova boda.  Sve je bilo riješeno za manje od pola sata igre. Hajduk je u vodstvo došao u 19. minuti. Dominik Prpić odigrao je lijepu dubinsku loptu za Rina Škorlića, a ovaj je sa 16 metara precizno pogodio desni kut gostujućeg vratara Nike Mrčele. Samo tri minute kasnije momčad trenera Marka Sičića udvostručila je vodstvo, nakon jednog prekida najviši u skoku bio je Domagoj Goreta i udarcem glavom je zatresao mrežu gostiju. Konačan rezultat postavljen je u 27. minuti, Škorlić je ostao neometan na nekoliko metara od gola i lijepo je u mrežu proslijedio loptu ubačenu s desne strane.

U drugom dijelu ukupno je obavlljeno 10 izmjena, Hajduk je nastavio s inicijativom, ali su mreže mirovale. Bijeli su najopasniji bili u ubačajima s krila, s desne strane gostima je nekoliko puta zaprijetio Niko Đolonga, a s lijeve Marin Kamber. Do jedine povoljnije prilike gosti su došli u 50 minuti nakon jedne pogreške u obrani Bijelih, ali je Stipe Crljen s 18 metara pucao visoko preko gola.

_

Kadeti: Hajduk – Šibenik 3:0 (3:0)
Utakmica 19. kola Prve HNL
Igralište: Poljud
Gledatelja: 100
Sutkinja: Vesna Budimir (Podstrana) 
Strijelci: 1:0 Klarić (13), 2:0 Topić (23) 3:0 Biuk (33)
Hajduk: Silić, Telebar, Bekavac (od 68. Pelivan), Buljan, Škaričić, Botica (od 46. Petrović), Klarić (od 68. Miljanić), Topić (od 68. Katuša), Ljubičić (od 46. Grabovac), Čubelić, Biuk (od 59. Petrović).

Uvjerljivi su bili i kadeti Bijelih te ostvarili identičnu pobjedu od 3:0. I ova utakmica bila je lišena rezultatske neizvjesnosti, a sve je riješeno prije poluvremena. Momčad trenera Jure Srzića povela je u 13. minuti, Ivan Čubelić uputio je lijepu dubinsku loptu, a Dino Klarić bio smiren i precizan u završnici. Vodstvo Bijelih povećao je u 23. minuti Domagoj Topić, on je prihvatio jednu odbijenu loptu na 18 metara i snažnim udarcem pogodio donji desni kut gola Giovannija Jerolimova. Dino Klarić nakon pogotka upisao je i asistenciju u 33. minuti. Njegovo lijepo proigravanje prihvatio je raspoloženi Biuk i provukao loptu ispod protivničkog čuvara mreže za konačnih 3:0.

15/3/2019 - 14:10 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr