Mobile menu
Pobjede pionira i kadeta nad Lokomotivom

Pobjede pionira i kadeta nad Lokomotivom

 
17/11/2019 - 14:28 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr
Kadeti: Hajduk - LokomotivaKadeti: Hajduk - LokomotivaKadeti: Hajduk - LokomotivaKadeti: Hajduk - LokomotivaKadeti: Hajduk - LokomotivaKadeti: Hajduk - LokomotivaKadeti: Hajduk - LokomotivaKadeti: Hajduk - LokomotivaKadeti: Hajduk - LokomotivaKadeti: Hajduk - LokomotivaKadeti: Hajduk - LokomotivaKadeti: Hajduk - LokomotivaKadeti: Hajduk - LokomotivaKadeti: Hajduk - LokomotivaKadeti: Hajduk - LokomotivaKadeti: Hajduk - LokomotivaKadeti: Hajduk - Lokomotiva
Kadeti: Hajduk - Lokomotiva

PIONIRI : Hajduk - Lokomotiva 3:0 (2:0)
Utakmica 12. kola Prve HNL
Igralište: Poljud
Gledatelja: 100
Sudac: Ante Jurić (Split) 
Strijelci: 1:0 D. Brajković (18), 2:0 Sekulić (30), 3:0 D. Brajković (54)

Hajduk: Dugeč, Hrgović, Ivanković (od 47. Arković), Šimić (od 47. Božić), Šimičić, Šemiga (od 58. Ivković), Pućo (od 36. Davidović), Kapulica (od 47. Jurlin), Sekulić (od 58. Duić), R. Brajković, D. Brajković. 

Hajdukovi pioniri pobijedili su Lokomotivu s 3:0 u 12. kolu 1. HNL. Bijeli su bolje otvorili utakmicu i u prvom poluvremenu iskoristili jak vjetar u leđa. Prvu prigodu imao je Diegio Sekulić u osmoj minuti, izašao je sam pred vratara Marina Todorovića koji se pokazao uspješnijim u situaciji jedan na jedan. U 18. minuti momčad trenara Marka Sičića dolazi u vodstvo. Strijelac je bio Daniel Brajković, primio je loptu na nekih dvadesetak metara iskosa, snažno odapeo i pogodio bliži kut. U 30. minuti lopta je još jednom u gostujućoj mreži. Dobro je šutirao Duje Hrgović, lopta je zapela u bloku, pritrčao je Sekulić i iz blizine je ubacio u mrežu. Hajduk je tako inicijativu u prvom dijelu materijalizirao zasluženom prednošću.
U drugom poluvremenu vjetar je pomagao gostima i gledali smo dosta izjednačenih 35 minuta. Konačan rezultat fiksiran je nakon akcije dvojice Brajkovića, Roko je odigrao lijepu dubinsku loptu, a Daniel utrčao u šesnaesterac i u situaciji jedan na jedan prisebno pogodio donji lijevi kut gostujućih vrata.


KADETI : Hajduk - Lokomotiva  2:1 (0:0)
Utakmica 12. kola Prve HNL
Igralište: Poljud
Gledatelja: 100
Sudac: Marino Majstrović (Split) 
Strijelci: 1:0 Čuić (62), 2:0 (Mihalinec), 2.1 Vidović (79)

Hajduk: Silić, Posinković, Bradarić, Pelivan (od 80. Vukman), Dominić, Krolo, Čengić (od 68. Mihalinec), Želalić (od 46. Čuić), Brkljača, Škugor (od 68. Jakir), Petrović (od 80. Radovančić). 

U prvom poluvremenu ogleda kadeta Hajduka i Lokomotive nije bilo pogodaka. Igrači trenera Jure Srzića dominirali su u prvom poluvremenu, izveli čak osam kornera, ali su mreže mirovale. Najopasniju situaciju vidjeli smo u 10. minuti, kada su gosti čak u tri navrata spašavali svoju mrežu. Leonardo Petrović šutirao je s 10 metara, a vratar Ivan Kovač odlično obranio. Loptu je prihvatio Ivo Čengić i gađao donji lijevi kut, a s gol crte je izbio Ivan Cvijanović. Uslijedio je potom ubačaj s krila, još jednom je pokušao Čengić s 10 metara, ali preko gola.

Odluka je pala u drugom poluvremenu, a pogotke su postigli igrači s klupe. U 60. minuti Petrović je izmiješao obranu gostiju ušao u šesnaesterac i šutirao, Kovač je obranio, a Filip Čuić odbijenu loptu poslao preko gola. U sljedećoj minuti opet Petrović prolazi po lijevoj strani i ubacuje, a obrana gostiju izbija u posljednji trenutak loptu u korner. Minutu kasnije eto i vodećeg pogotka, nakon sjajne akcije Petrovića na lijevom krilu. Vještim driblinzima bijela jedanaestica se oslobodila svog čuvara, uslijedio je precizan ubačaj, a Čuić sa šest metara pogađa mrežu. Drugi pogodak bijelih postignut je u 74. minuti. Slobodan udarac s gotovo 30 metara odlično je izveo Luka Posinković, lopta se odbila od desne vratnice, a Niko Mihalinec je ubacio u mrežu s nekih desetak metara iskosa. Lokomotiva je smanjila u 79. minuti, nakon kornera s desne strane. Vratar Toni Silić je istrčao s gola i uhvatio loptu, ona mu je potom ispala, došlo je do gužve u kojoj je lopta izbijena na 12 metara od gola, natrčao je Franko Vidović i precizno pogodio pod samu gredu. Bio je to konačan rezultat utakmice u kojoj su Bijeli zasluženo došli do nova tri boda.

17/11/2019 - 14:28 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr