Mobile menu
Pobjeda u Varaždinu je više od tri boda!

Pobjeda u Varaždinu je više od tri boda!

 
10/9/2009 - 07:57 sati
Prva momčad

Tek će od današnjeg treninga Hajdukov trener Edoardo Reja moći krenuti s konkretnijim pripremama za nedjeljno gostovanje kod Varteksa u Varaždinu (20.15 sati). Nakon desetak dana izostanka zbog reprezentativnih obveza u momčad se vraćaju Subašić, Vejić, An. Sharbini, Ibričić i Pandža.

Tijekom proteklog i kroz ovaj trener radili su u kadru Slavena Bilića, odnosno Ćire Blaževića, a samo je Ibričić upisao i dva nastupa. Ostala četvorica nisu igrali u dvobojima protiv Bjelorusije i Engleske, odnosno Armenije i Turske. Senijad je i u Erevanu i Zenici zamijenjen tek u posljednjim minutama, u gostima kod Armenaca uspio je čak zabiti i za vodstvo svoje reprezentacije.

No, Ibričića ionako u nedjelju (zbog tri žuta kartona) nećemo u Varaždinu gledati, a najveći problem treneru je kako posložiti vezni red da funkcionira prema njegovoj zamisli. Izostankon Andrića, a vjerojatno i Skoke, ostao je Reja bez defenzivnih veznih igrača, a s obzirom da nema ni ofenzivnog Ibričića jasno se da naslutiti gdje će Splićani najveću pažnju posvetiti tijekom predstojećih treninga do polaska u Varaždin.

- Izostanak svih navedenih igrača je veliki problem za nas, a premda smo tek u fazi stvaranja igre i momčadi pozitivan rezultat iz Varaždina nam je iznimno važan. Pobjeda nam je bitna i u bodovnom, ali i psihološkom smislu. Vrijedi i više od tri boda s obzirom na našu situaciju... - kaže Reja pred dvoboj s Varteksom.

 

10/9/2009 - 07:57 sati
Prva momčad