Mobile menu
[VIDEO] Pobjeda pionira i remi kadeta u derbijima s Dinamom

[VIDEO] Pobjeda pionira i remi kadeta u derbijima s Dinamom

 
22/5/2021 - 14:33 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Pioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - Dinamo
Pioniri i kadeti: Hajduk - Dinamo

Pioniri: Hajduk – Dinamo  2:1 (1:1)
Utakmica 24. kola Prve HNL
Stadion: Poljud
Sudac: Mirko Odrljin (Čaporice)
Strijelci: 0:1 Majić (8), 1:1 Vušković (34), 2:1 Orlić (66)

Hajduk: Biočić, Hodak, Krstanović, Orlić, Skelin, Vušković, Kuzmanić II (od 61. Pfeiffer), Reić, Žeravica, Ivković, Kuzmanić I (od 50. Lekaj).  

Pioniri Hajduka u derbiju su pobijedili Dinamo i zadržali privilegij da sami odlučuju o naslovu prvaka. Dinamo je bolje otvorio utakmicu i poveo u osmoj minuti preko Tonija Majića. On se najbolje snašao nakon jedne gužve i precizno pogodio donji lijevi kut. U 20. minuti gosti su mogli povećati vodstvo, ali je udarac Lenija Peternaca iz blizine odlično obranio Marin Biočić. Minutu prije kraja poluvremena Bijeli dolaze do izjednačenja. Slobodan udarac s lijeve strane izveo je Duje Reić, a Luka Vušković je odlično skočio i glavom loptu skrenuo u mrežu. 

Gosti su mogli povesti u 49. minuti. Majić je izbio sam pred gol Hajduka i šutirao, a Ivan Krstanović izbio loptu s gol linije. Hajduk uzvraća u 65. minuti, odlično je s 20 metara šutirao Vušković, a Ivan Omazić je krajnjim naporom odbio loptu u korner. Minutu kasnije riješeno je pitanje pobjednika. Nakon ubačaja s desne strane lopta dolazi do Borne Orlića koji je sa sedam metara zakucao u mrežu i donio veliko slavlje Bijelima.

-

Kadeti: Hajduk – Dinamo  1:1 (0:1)
Utakmica 24. kola Prve HNL
Stadion: Poljud
Sudac: Jakov Titlić (Hrvace)
Strijelci: 0:1 Čuljak (28), 1:1 Antunović (90+3)

Hajduk: Mišević, Baturina (od 89. Škorlić), Hrgović, Jurić-Petrašilo, Prpić, Pukstas, Petrović (od 61. Klarić-Kukuz), Nazor (od 81. Kapulica), Antunović, Brkljača, Vrcić (od 46. Obadić). 

Kadeti Hajduka osvojili su bod u derbiju protiv Dinama. Utakmica je u prvih dvadesetak minuta bila dosta tvrda i ravnopravna, a onda je Dinamo poveo iz prve prave prilike. Gabrijel Rukavina ubacio je s lijeve strane, a Fran Čuljak glavom pogodio domaću mrežu.

Do kraja prvog poluvremena nije bilo prilika, a onda se u petoj minuti nastavka zatresla gostujuća mreža. Loptu je glavom uputio Jurić-Petrašilo, ali je prije toga dosuđen prekršaj za Dinamo i stanje na semaforu ostalo je nepromijenjeno. Najveću šansu Hajduk je imao u 62. minuti. Lijepo su kombinirali Nikola Obadić i Marko Brkljača, čiji udarac s 10 metara je završio preko gola. Mate Antunović u 86. minuti šutirao je s vrha šesnaesterca točno u gostujućeg vratara, a to je bio nagovještaj izjednačujućeg pogotka u trećoj minuti sudačke nadoknade. Duga akcija Hajduka završila je ubačajem s lijeve strane, a Antunović je lijepo skočio i sa sedam metara glavom loptu poslao u lijevi kut za konačnih 1:1.


22/5/2021 - 14:33 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr