Mobile menu
Pobjeda pionira i remi kadeta protiv Zagreba

Pobjeda pionira i remi kadeta protiv Zagreba

 
8/12/2018 - 16:51 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr

Pioniri: Hajduk – Zagreb  5:0 (1:0)
Utakmica 15. kola Prve HNL
Igralište: Vranjic
Gledatelja: 100
Sutkinja: Jelena Pejković (Podstrana) 
Strijelci: 1:0 Radonić (26), 2:0 Vrcić (38), 3:0 Petrović (48), 4:0 Kamber (62), 5:0 Kamber (67)
Hajduk: Mišević, Ðolonga, Stjepanović (od 43. Botica), Zubanović (od 43. Goreta), Prpić, Klarić-Kukuz, Nazor, Radonić (od 43. Jurić Petrašilo), Petrović (od 49. Kamber), Škorlić (od 43. Pućo), Vrcić (od 49. Jelić).

Hajdukovi pioniri utakmicu protiv Zagreba odigrali su u Vranjicu zbog zauzetosti Poljuda utakmicom seniora Hajduka i Pule 1961. Malo nakon početka susreta šire područje Splita zahvatilo je nevrijeme praćeno jakom kišom tako da je veći dio prvog poluvremena odigran u izuzetno teškim vremenskim uvjetima, ali po vrlo kvalitetnom terenu. Hajduk je imao inicijativu, a gosti pokušavali opasnim kontrama. Momčad trenera Jure Srzića u vodstvo je došla u 26. minuti, a strijelac je bio Luka Radonić. S tim rezultatom otišlo se na odmor, a u drugom dijelu sve je za Bijele bilo mnogo lakše. Nakon samo tri minute Jere Vrcić je povećao vodstvo Hajduka, čiji igrači su do kraja utakmice napunili mrežu gostiju. Strijelac trećeg pogotka bio je Mislav Petrović, a potom se dva puta zaredom u strijelce upisao Marin Kamber koji je ušao u igru u 49. minuti. Posebno atraktivan bio je njegov prvi pogodak u 62. minuti kada je solo akcijom s lijeve strane došao do zone šuta i onda snažnim udarcem s 18 metara pogodio desni kut mreže gostujućeg vratara Jakova Borne Žaje.

___

Kadeti: Hajduk – Zagreb   1:1  (1:1)
Utakmica 15. kola Prve HNL
Igralište: Vranjic
Gledatelja: 100
Sudac: Drago Mikulić (Split) 
Strijelci: 0:1 Ćavar (16), 1:1 Grabovac (32)
Hajduk: Perić (od 38. Franetović), Unušić, Telebar (od 76. Pelivan), Buljan, Škaričić, Galić (od 41. Ćubelić), Biuk (od 76. Mamić), Grabovac (od 76. Domančić), Miljanić (od 41. Petrović), Botica (od 76. Ljubičić), Katuša.

Utakmica kadeta završena je bez pobjednika, konačan rezultat bio je 1:1. Gosti su u ovom susretu imali vodstvo od 1:0, strijelac je lijepim volej udarcem bio u 16. minuti Branimir Ćavar. Hajduk se vratio prije poluvremena, izjednačenje Bijelima donio je Mate Grabovac u 32. minuti. Nakon kornera s desne strane obrana gostiju nije najbolje reagirala i Grabovac je loptu iz gužve ubacio u mrežu gostujućeg vratara. Dvije minute prije kraja prvog dijela ozlijedio se Hajdukov vratar Ivan Perić, u igru je ušao Mihovil Franetović. Momčad trenera Igora Tolića dominirala je tijekom drugog dijela, ali bez izrazitih prilika. U samom finišu nakon jedne gužve pred vratima zatresla se mreža gostujućeg vratara Ivana Raguža, ali je sudac Drago Mikulić poništio pogodak zbog prekršaja. 


8/12/2018 - 16:51 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr