Mobile menu
Pobjeda pionira i remi kadeta protiv Sesveta

Pobjeda pionira i remi kadeta protiv Sesveta

 
17/10/2020 - 19:05 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr
Pioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - SesvetePioniri i kadeti: Hajduk - Sesvete
Pioniri i kadeti: Hajduk - Sesvete

Pioniri: Hajduk - Sesvete 2:1 (1:0)
Utakmica 10. kola Prve HNL
Igralište: Poljud
Sutkinja: Jelena Pejković (Split)

Strijelci: 1:0 Lončar (27), 1:1 Brešić (40), 2:1 Lončar (52)

Hajduk: Bezeljak, Hodak, Krstanović, Carević (od 53. Bašić), Vušković, Orlić, Žeravica, Butić (od 46. Pfeifer), Reić, Lončar, Kuzmanić (od 64. Ivković), Bašić.

Pioniri Hajduka osvojili su tri boda u zanimljivoj utakmici protiv Sesveta. Vodeći pogodak za bijele postigao je u 27. minuti Lovre Lončar preciznim udarcem s desetak metara nakon centaršuta Šimuna Butića. Gosti su do privremenog izjednačenja došli u 40. minuti. Josip Brešić iskoristio je pogrešku u domaćoj obrani i svladao vratara Raula Bezeljaka.

Gol odluke postignut je iz jedanaesterca, nakon što je fauliran Lončar. Sam je izveo najstrožu kaznu, koju je vratar Borna Cik uspio obraniti te je Lončar odbijenu loptu pospremio u mrežu. Zbog pomicanja vratara prije udarca, sutkinja Jelena Pejković ponovila je najstrožu kaznu, a ovog puta Lončar je bio precizan.

Gosti su u završnici pokušavali svim silama doći do izjednačenja, što je Bijelima donijelo dvije izgledne situacije iz kontranapada. U 65. minuti u situaciji jedan na jedan se našao Ivan Pfefer, a tri minute kasnije i Lončar, ali njihove udarce obranio je gostujući vratar.

-

Kadeti: Hajduk - Sesvete 2:2 (0:0)
Utakmica 10. kola Prve HNL
Igralište: Poljud
Sudac: Ante Jurić (Split)

Strijelci: 1:0 Antunović (54), 1:1 Hrs (72-11 m), 2:1 Vrcić (85), 2:2 Topić (90+2 – 11 m)

Hajduk: Mišević, Đolonga (od 51. Vrcić), Jurić-Petrašilo, Zubanović (od 73. Botica), Prpić, Klarić-Kukuz (od 89. Pralija), Brajković (od 89. Grgić), Nazor (od 73. Obadić), Antunović (od 89. Baturina), Pukstas, Petrović.

U utakmici kadeta sva četiri pogotka postignuta su u drugom poluvremenu. Iz prvog dijela možemo izdvojiti dvije opasne situacije nakon odlično izvedenih kornera Roka Brajkovića u 27. i 32. minuti. Najveću priliku Bijeli su imali u prvoj minuti sudačke nadoknade, kada je Mate Antunović s 10 metara pogodio prečku. Minutu kasnije Krešimir Nazor je lijepo proigrao Rokasa Pukstasa, ali je njegov udarac završio u bloku.

Hajduk je u vodstvo došao u 54. minuti. Iz slobodnog udarca s lijeve strane još jednom je odlično centrirao Brajković, a Antunović je glavom s pet metara loptu smjestio u mrežu. Sesvete do izjednačenja stižu u 72. minuti. U domaćem kaznenom prostoru fauliran je Filip Djevelekaj, a Filip Hrs je bio precizan s bijele točke.

U 84. minuti nakon centaršuta s lijeve strane lopta je u mreži Hajduka, ali sudac Ante Jurić dosudio je prekršaj na domaćem vrataru Luigiju Miševiću. U sljedećem napadu eto pogotka na drugoj strani. Nikola Obadić je prošao po lijevoj strani i šutirao iskosa, vratar Filip Močibob kratko odbio, a Jere Vrcić je loptu spretno ugurao u mrežu. U sudačkoj nadoknadi gosti još jednom imaju priliku s bijele točke, a ovog puta precizan je Fran Topić. Jedanaestercu je prethodio prekršaj na Antoniju Periću, a minutu nakon drugog gostujućeg izjednačenja odsviran je kraj ove uzbudljive utakmice.

17/10/2020 - 19:05 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr