Mobile menu
Pobjeda pionira i poraz kadeta u Osijeku

Pobjeda pionira i poraz kadeta u Osijeku

 
25/9/2022 - 14:24 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

PIONIRI: Osijek - Hajduk  0:1 (0:1)
HNL – 6. kolo
Stadion: Gradski vrt
Sudac: Antonio Škobić (Osijek)
Strijelac: 0:1 Bokan (21)
Hajduk: Pocrnjić, Beidenegl, Papić, Bartulović, Čupić, Vojvodić, Ivanišević Dvornik (od 46. Kutia), Bokan (od 54. Vukičević), Perko, Bistre, Šuvar (od 34. Zudin, od 70. Slunjski).

Hajdukovi pioniri ostvarili su vrijednu pobjedu na gostovanju u Osijeku. Pogodak Filipa Bokana u 62. minuti bio je vrijedan tri boda. Hajdukov veznjak okončao je lijepu akciju po lijevoj strani udarcem s 14 metara iskosa u suprotni kut. Utakmica je bila vrlo tvrda i bez velikog broja prilika. Osječani su pokušavali izjednačiti, najopasniji je bio pokušaj Dražena Jamana u 74. minuti koji je završio pored gola. Najveću priliku za potvrdu Hajdukove pobjede imao je Šime Perko, ali je u situaciji jedan na jedan šutirao pored gola.

-

KADETI: Osijek - Hajduk  1:0  (0:0)
HNL – 6. kolo
Stadion: Gradski vrt
Sudac: Domagoj Kurtović (Osijek)
Strijelac: 1:0 Živković (62)
Hajduk: Bosančić, Fridl, Krstanović, Skelin, Perajica, Carević (od 63. Hodak), Žeravica, Ćalušić, Prodanović (od 73. Marušić), Lončar (od 73. Kuzmanić), Skoko (od 73. Durdov).

Kadeti su u Osijeku izgubili prve bodove u sezoni. U jednako tvrdoj utakmici poput one pionirske, opet je odlučio jedan pogodak. Postigao ga je Filip Živković nakon kornera u 62. minuti. Osječani nisu uspjeli povećati vodstvo udarcem s bijele točke, a to im se umalo osvetilo u sudačkoj nadoknadi, kada su Bijeli propustili dvije najveće prilike. U stopostotnoj šansi našli su se najprije Marino Žeravica, a potom i Bruno Durdov, ali je mreža domaćeg vratara Jana Hlapčića ostala netaknuta. Treba dodati da su Bijeli i kod 0:0 imali lijepu priliku, ali je Patrik Prodanović glavom iz dobre pozicije šutirao pored vrata.

25/9/2022 - 14:24 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr