Mobile menu
Pobjeda pionira i poraz kadeta protiv Dinama

Pobjeda pionira i poraz kadeta protiv Dinama

 
14/3/2022 - 15:37 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr
Pioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - Dinamo
Pioniri i kadeti: Hajduk - Dinamo

PIONIRI: Hajduk – Dinamo 2:0 (1:0)
HNL – 18. kolo
Stadion: Poljud
Sutkinja: Jelena Pejković (Split)
Strijelci: 1:0 Pedisić (15), 2:0 Milišić (62)

Hajduk: Bosančić, Pregelj, Milišić, Dobronić, Čular, Domazet (od 42. Vojvodić), Brnada, Bistre (od 46. Ora), Kuzmanić, Radman (od 42. Šupić), Pedisić (od 46. Pranić).

Hajdukovi pioniri pobijedili su Dinamo s 2:0 i učinili borbu za prvo mjesto izuzetno zanimljivom. Posjed lopte u prvom poluvremenu bio je na Dinamovoj strani, ali osim nekoliko ubačaja sa strane, nije bilo pravih prilika. Hajduk je prvi put zaprijetio odličnim udarcem Duje Reića s gotovo 30 metara. Lopta je išla u lijeve rašlje, ali je odlično reagirao gostujući vratar Antonio Rajić i odbio je u korner. 

Hajduk je došao u vodstvo u 15. minuti. Lopta je iz obrane proslijeđena do Josipa Radmana koji je smirio i u šesnaestercu proigrao Lovru Pedisića. On se u primanju oslobodio svog čuvara i precizno pogodio donji desni kut. S rezultatom 1:0 otišlo se na odmor.

U drugom dijelu Dinamo je pokušavao doći do izjednačenja, ali su Bijeli fanatičnom borbenošću neutralizirali sve pokušaje gostiju. S nekoliko odličnih intervencija istaknuo se vratar Ivan Bosančić, posebno u 60. minuti kada je istrčao do ruba šesnaesterca i spriječio pokušaj Adnana Bećirovića s nekoliko metara. Dvije minute kasnije Bijeli stižu do vodstva od 2:0. Loptu ispucanu na desnu stranu odlično je sačuvao Roko Šupić, prošao i ubacio u sredinu. David Brnada ometao je protivničkog bočnog igrača koji je loptu loše izbio, a onda je prihvatio Duje Milišić i lijevom nogom s 14 metara precizno pogodio donji lijevi kut. 

Vremena za preokret nije bilo, završilo je velikim slavljem Bijelih na sredini igrališta.

KADETI: Hajduk – Dinamo 1:2  (0:1)
HNL – 18. kolo
Stadion: Poljud
Sudac: Ante Terzić (Split)
Strijelci: 0:1 Vrbančić (37), 1:1 Brajković (47), 1:2 Vrbančić (82)

Hajduk: Fesyuk, Katić, Hrgović, Vušković, Pavić, Jurak (od 81. Krstanović), Šemiga, Reić (od 59. Hodak), Lončar (od 71. Antunović), Prusina (od 67. Duić), Brajković.

Kadeti Hajduka u završnici utakmice doživjeli su poraz od Dinama. Prvih 45 minuta gosti su riješili u svoju korist zahvaljujući pogotku Luke Vrbančića u 37. minuti. Nakon što su osvojili loptu, ona je dobačena Vrbančiću koji je ušao u šesnaesterac s lijeve strane, lažnjakom se oslobodio svog čuvara i desnom nogom pogodio donji lijevi kut. Imali su gosti još jednu prigodu u 43. minuti, ali je obrana Bijelih dobro reagirala i spriječila opasnost.

Već na startu drugog poluvremena Hajduk dolazi do izjednačenja. Kapetan Vjeko Šemiga lijepo je prošao po desnoj strani i odlično ubacio, a Roko Brajković glavom sa šest metara pogađa bliži kut. Utakmica je u drugom dijelu bila dosta izjednačena, a onda se u 82. minuti dogodio trenutak odluke. Domaći su izgubili loptu na sredini terena, po lijevoj strani prošao je Luka Duduković i pronašao Vrbančića, koji je loptu smirio na 12 metara i precizno pogodio donji desni kut. Do kraja utakmice nije bilo promjene i završilo je pobjedom Dinama od 2:1.

14/3/2022 - 15:37 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr