Mobile menu
Pobjeda kadeta, poraz juniora

Pobjeda kadeta, poraz juniora

 
30/1/2018 - 23:30 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Započela je prodaja pretplata za sezonu 2018/19!

Hajdukovi juniori poraženi su rezultatom 2:0 od sarajevskog Željezničara u prvoj pripremnoj utakmici uoči nastavka sezone odigranoj pred stotinjak gledatelja na pomoćnom terenu na Poljudu.

Bio je to vrlo dinamičan susret u kojem je trener Mario Despotović dao priliku svim igračima koje je imao na raspolaganju od kojih su neki na probi.

U prvom poluvremenu gledali smo dinamičnu utakmicu s nekoliko izglednih situacija na obje strane ali bez pogodaka.

Gosti kojima je ovo bila generalna proba za utakmicu juniorske Lige prvaka protiv Atletico Madrida, bolje su se snašli u nastavku i slavili dva gola na početku i kraju poluvremena.

Nakon njih na teren su istrčali kadeti koji su odmjerili snage sa seniorima Junaka i na koncu pobijedili rezultatom 1:0. Bila je ovo druga pripremna utakmica za momčad Igora Tolića nakon što su u prvoj uvjerljivo svladali juniore Adriatica.

Bijeli su u prvom dijelu bili znatno opasniji suparnik što je pred kraj poluvremena pogotkom potvrdio Mateo Nikl koji se najbolje snašao u gužvi pred vratima Junaka i s deset metara pogodio donji desni kut.

Bijeli su u nastavku utakmice zadržali terensku inicijativu protiv iskusnijih Sinjana, međutim novih pogodaka nije bilo.

30/1/2018 - 23:30 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr