Mobile menu
Pobjeda kadeta i remi pionira u Zadru

Pobjeda kadeta i remi pionira u Zadru

 
4/9/2022 - 15:12 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

PIONIRI: Zadar - Hajduk 0:0
 
HNL – 3. kolo 
Stadion: Stanovi 
Sudac: Ivan Vukančić (Benkovac) 
Hajduk: Pocrnjić, Rados, Papić (od 43. Bartulović), Beidenegl, Čupić, Vojvodić, Vukičević (od 43. Tapalović), Bokan, Perko, Kutia (od 36. Čirjak), Slunjski.

Pioniri Hajduka u 3. kolu 1. HNL osvojili su jedan bod u Zadru. Utakmica je završila bez pogodaka, a protekla je u potpunoj dominaciji Bijelih, koji su se pošteno ispromašivali.

Izdvojit ćemo samo neke od prilika koje je stvorio sastav trenera Zlatka Jerkovića. Dva puta je u situacijama jedan na jedan s domaćim vratarem Lukom Miočićem bio Noah Ivan Slunjski, ali nije bio precizan. Petnaest minuta prije kraja Marin Tapalović pogodio je prečku, a nešto kasnije u čistoj situaciji bio je i Roko Vojvodić, ali je domaća mreža ostala netaknuta.

-

KADETI: Zadar - Hajduk 1:3 (0:1) 
HNL – 3. kolo 
Stadion: Stanovi 
Sudac: Mateo Erceg (Pristeg)  
Strijelci: 0:1 Žeravica (29), 0:2 Ćalušić (51-11 m), 1:2 Perinić (57), 1:3 Ćalušić (88-11 m) 
Hajduk: Bezeljak, Fridl, Krstanović, Tudor, Perajica, Hodak (od 67. Carević), Žeravica (od 81. Skelin), Reić (od 46. Durdov), Prodanović (od 62. Marušić), Ćalušić, Skoko (od 67. Lekaj).

Kadeti su ostvarili pobjedu od 3:1 i u Split se vraćaju sa sva tri boda. Bijeli su poveli u 29. minuti nakon kornera. Ubačenu loptu domaća obrana nije dobro očistila i Marino Žeravica je sa 7-8 metara iskosa svladao domaćeg vratara Karla Rakića. Dva pogotka momčad trenera Luke Vučka postigla je nakon dosuđene najstrože kazne. 

Sudac Mateo Erceg sankcionirao je prekršaje na Brunu Durdovu i Mateu Lekaju, a oba puta siguran izvođač bio je Marin Ćalušić, koji je loptu poslao u jednu, a vratara Zadra u drugu stranu. 

4/9/2022 - 15:12 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr