Mobile menu
Pobjeda kadeta i remi pionira u Sesvetama

Pobjeda kadeta i remi pionira u Sesvetama

 
24/2/2019 - 17:12 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Pioniri: Sesvete – Hajduk  1:1 (0:0)
Utakmica 16. kola Prve HNL
Igralište: Sesvete
Gledatelja: 60
Sudac: Matej Horvat (Zagreb) 
Strijelci: 1:0 Koščević (57), 1:1 Vrcić (70+1)
Hajduk: Mišević, Ðolonga, Botica (od 63. Stjepanović), Goreta (od 63. Matijašević), Prpić, Klarić-Kukuz (od 59. Radonić), Nazor, Brkljača, Petrović (od 65. Jelić), Škorlić (od 40. Vrcić), Kamber (od 59. Jelić).

Hajdukovi pioniri osvojili su bod na gostovanju u Sesvetama. Igrači trenera Marka Sičića dominirali su u prvom poluvremenu, ali bez izrazitih prigoda. Od 43. minute Hajduk je igrao s 10 igrača jer je zbog nesportskog ponašanja isključen Krešimir Nazor. Domaći igrači u drugom dijelu su iskoristili brojčanu prednost i  preko Zlatana Koščevića u 57. minuti poveli s 1:0. Bijeli su pokušavali doći do izjednačenja unatoč brojčanoj inferiornosti i to im je pošlo za rukom u sudačkoj nadoknadi. Nakon kornera za domaćine Hajduk je organizirao opasnu polukontru koju je Jere Vrcić završio preciznim udarcem u lijevi kut domaćeg vratara Filipa Močiboba.

__

Kadeti: Sesvete – Hajduk 0:2  (0:1)
Utakmica 16. kola Prve HNL
Igralište: Sesvete
Gledatelja: 60
Sudac: Ante Čuljak (Zagreb) 
Strijelci: 0:1 Katuša (9), 0:2 Ljubičić (77)
Hajduk: Silić, Unušić, Telebar (od 58. Bekavac), Buljan, Škaričić, Galić, Klarić (od 41. Petrović), Topić (od 49. Domančić), Ćubelić, Biuk (od 58. Mamić), Katuša.

Kadeti Hajduka ostvarili su pobjedu na gostovanju u Sesvetama, iako su utakmicu završili sa samo osam igrača. Bijeli su bolje ušli u utakmicu i poveli već u devetoj minuti. Bruno Galić je bio asistent, a David Katuša je spretno loptu pospremio u bliži vratarev kut. U 17. minuti zbog međusobnog udaranja isključeni su domaći igrač Ante Tarle i Hajdukov Bruno Galić. Igrači trenera Jure Srzića u igri 10 na 10 bez većih problema su sačuvali vodstvo do poluvremena. U pauzi Hajduk ostaje bez Katuše kojeg je sudac Ante Čuljak isključio zbog udaranja protivničkog igrača. Pokušali su domaći doći do izjednačenja, ali Hajduk se dobro branio te je iz jedne kontre u 77. minuti preko Ivana Čubelića uspio i povećati vodstvo. Isti igrač dvije minute kasnije dobio je zbog povlačenja protivnika drugi žuti karton te je morao u gledalište, a njegovi suigrači sačuvali su vodstvo od 2:0 do zadnjeg sučevog zvižduka.  

24/2/2019 - 17:12 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr