Mobile menu
Pobjeda kadeta i remi pionira protiv Gorice

Pobjeda kadeta i remi pionira protiv Gorice

 
21/2/2024 - 15:10 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Pioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - GoricaPioniri i kadeti: Hajduk - Gorica
Pioniri i kadeti: Hajduk - Gorica

PIONIRI: Hajduk – Gorica 0:0
HNL – 17. kolo
Stadion: Poljud
Sudac: Mišo Krešić (Metković)
Hajduk: Pandurić, Slatina, Zelić (od 40. Huram), Paštar, Šimović, Modrić, Alujević, Matko (od 36. Katuša), Ruso (od 12. Ćukušić), Pjević, Krešić.
Utakmica pionira Hajduka i Gorice završila je bez pogodaka, a nakon susreta jedni i drugi žalili su za propuštenim prilikama. Nešto diskretnije bilo je prvo poluvrijeme u kojem su gosti imali više od igre. Prvu priliku stvorili su u 24. minuti. Nakon brze akcije s pet metara šutirao je Juraj Frigan, ali lopta je otišla visoko preko gola. Dvije minute kasnije s 15 metara je snažno potegnuo Mihael Kelava, ali se obranom istaknuo Josip Pandurić.  Uzvratili su Bijeli u 29. minuti, ali udarac Frane Alujevića s 18 metara otišao je preko gola.

Početak nastavka donio je pritisak vodeće Gorice, nakon kornera je Echue Francis Chinedu pokušao iz blizine, ali je s gol crte spasio Matija Zelić. Chinedu je u 42. minuti izbio sam ispred Pandurića, ali je šutirao pored gola. Potom slijede dvije velike prilike Bijelih. Nakon ubačaja Marka Paštara s lijeve strane lopta je skrenuta prema golu, a na samoj liniji spasio je Luka Čolić. U 61. minuti Ante Šimović dugom loptom pronalazi Duju Ćukušića koji izbija sam i prebacuje gostujućeg vratara, ali i vrata. U posljednjoj minuti veliku priliku imao je za goste i Jakov Miholić, ali rezultat je ostao nepromijenjen i obje momčadi osvojile su po jedan bod.

-

KADETI: Hajduk – Gorica 3:0 (0:0)
HNL – 17. kolo
Stadion: Poljud
Sudac: Zdravko Kuran (Metković)
Strijelci: 1:0 Mišura (49), 2:0 Mlačić (53), 3:0 Čular (66)
Hajduk: Bosančić (od 68. Pocrnjić), Hrastović, Kralevski, Mlačić, Čupić (od 57. Perko), Milišić, Vojvodić, Mišura, Kajtazi (od 68. Mušura), Ora (od 63. Čular), Pranić (od 46. Bistre), Zudin (od 29. Burić).
Niti utakmica kadeta Hajduka i Gorice nije donijela mnogo uzbuđenja u prvih 45 minuta. Tek u 20. minuti vidjeli smo prvu ozbiljniju situaciju pred golom Hajduka. Marin Kuzmanić primio je loptu na vrhu šesnaesterca i snažno šutirao u suprotni kut, ali je dobro reagirao Ivan Bosančić. Bijeli su uzvratili šest minuta kasnije, iznenada se u prilici našao Bruno Mišura, ali njegov udarac iz blizine zapeo je u bloku. Najljepši potez uslijedio je u 31. minuti. Slobodni udarac s 20-ak metara izveo je Sebastijan Kajtazi. Lijevom nogom šutirao je preko zida prema lijevim rašljama, ali je Viktor Puzak odličnom intervencijom spriječio pogodak.
Odluka o pobjedniku pala je u nastavku susreta. Momčad trenera Luke Vučka demonstrirala je koliko radi na prekidima, nakon kojih su postignuta sva tri pogotka. Danas vrlo raspoloženi Kajtazi dva puta je izveo korner s desne strane, u prvoj akciji loptu je u 49. minuti u mrežu glavom iz blizine ubacio Mišura, a u 66. minuti strijelac je bio Roko Čular. U međuvremenu i prekid s lijeve strane urodio je plodom. Slobodni udarac izveo je Ivano Ora, a Branimir Mlačić nogom iz blizine ugurao loptu u mrežu. 

21/2/2024 - 15:10 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr