Mobile menu
Pobjeda juniora u prijateljskoj utakmici s Uskokom

Pobjeda juniora u prijateljskoj utakmici s Uskokom

 
5/8/2023 - 11:57 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Juniori Hajduka odigrali su gostujuću prijateljsku utakmicu protiv seniora kliškog Uskoka. Sastav trenera Tonija Golema ostvario je pobjedu od 8:1.

Bijeli su došli u vodstvo već u trećoj minuti. Nino Duić ubacio je s lijeve strane, a Karlo Antunović glavom s pet metara pogodio prvi kut. Domaćin je u desetoj  minuti došao do poravnanja, a samo pet minuta kasnije Noa Skoko je odličnim presingom na gostujućeg vratara omogućio Duiću lagano poentiranje za novo vodstvo Hajduka. Raspoloženi Skoko je do poluvremena sudjelovao u još dva pogotka svoje momčadi. U 20. minuti je proigrao okomitom loptom Duića koji izlazi sam na vratara za 1:3. Pet minuta prije odmora Skoko je sve odradio sam – presjekao je loptu prevario svog čuvara i pogodio mrežu. 

Odličnom igrom Skoko je nastavio i nakon odmora. U 47. minuti Luka Jurak je oduzeo loptu i povukao kontru te pronašao Skoku koji trese mrežu. U posljednjih pola sata Bijeli su postigli još tri pogotka – u strijelce su se upisali Marin Ćalušić, Patrik Prodanović i  Mateo Bačić.

Hajduk je nastupio u sljedećem sastavu: Feysuk, Begonja, Skelin, Pavić, Ćalušić, Jurak, Hodak,  Lončar, Skoko, Duić, Antunović.
Još su igrali: Krstanović, Prodanović, Bačić, Alpi, Fridl, Žeravica.

5/8/2023 - 11:57 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr