Mobile menu
Pobjeda juniora u Osijeku

Pobjeda juniora u Osijeku

 
3/11/2018 - 12:28 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Juniori: Osijek - Hajduk 0:1 (0:1)
Utakmica 10. kola Prve HNL
Gledatelja: 130
Sudac: Dario Bel (Osijek)
Strijelac: 0:1 Šarić (26)

Hajduk: Baždarić, Iličić (od 85. Dalyanoglu), Radić, Dellova, Vujčić, Kosić, Giljanović, Čuić (od 61. Jenjić), Brnić (od 75. Tolaj), Bajić (od 85. Lauš), Šarić. 

Hajdukovi juniori s gostovanja u Osijeku vraćaju se s tri nova boda. Momčad Marija Despotovića zasluženo je došla do pobjede u tvrdoj i borbenoj utakmici. Jedini pogodak na utakmici djelo je Ivana Šarića. Bio je to njegov deveti prvenstveni pogodak čime je dostigao vodećeg na ljestvici strijelaca – svog klupskog suigrača Juricu Bajića

Igrala se 26. minuta kada se Šarić lijepo oslobodio svog čuvara i s ruba šesnaesterca vješto i precizno prebacio gostujućeg vratara Marka Barešića. Nešto kasnije umalo su Bijeli povećali vodstvo, Bajić je iz slobodnog udarca s 20-ak metara odlično šutirao, ali je domaće spasila vratnica od koje se lopta odbila u polje. Prvo poluvrijeme u cijelosti je pripalo Hajduku koji je stvorio još dvije poluprilike, dok su domaći vrataru Bijelih Vici Baždariću zaprijetili samo jednom na kraju prvog dijela, nakon udarca iz kuta pokušao je Jurica Barišić, ali nije bio precizan.

U drugom dijelu igra je bila uglavnom ravnopravna, domaćin se nije uspio nametnuti i Bijeli su bez većih problema sačuvali vodstvo za pobjedu koja ih je vratila na vrh ljestvice 1. HNL. 

3/11/2018 - 12:28 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr