Mobile menu
Pobjeda juniora u Koprivnici

Pobjeda juniora u Koprivnici

 
4/3/2023 - 14:04 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

JUNIORI: Slaven Belupo - Hajduk 0:2 (0:1)
1. HNL – 19. kolo
Gradski stadion: Ivan Kušek Apaš 
Sudac: Filip Hirš (Varaždin) 
Strijelci: 0:1 Nazor (2), 0:2 Jemo (90)
Hajduk: Buljan, Đolonga (od 61. Hrvojević), Pavić, Arković, Hrgović, Skoko (od 87. Bobanović), Reić, Nazor (od 61. Antunović), Ćalušić, Vrcić (od 70. Carev), Brajković (od 70. Jemo).
Juniori Hajduka nakon veličanstvene pobjede protiv Manchester Cityja i plasmana u četvrtfinale Lige prvaka mladih, vrlo fokusirani i bez opuštanja su se vratili obvezama u 1. HNL.

Momčad trenera Marijana Budimira u Koprivnici je pobijedila Slaven Belupo rezultatom 2:0, a po jedan pogodak Bijeli su postigli na samom početku i kraju utakmice.

Počelo je odlično, već u drugoj minuti Krešimir Nazor oduzeo je loptu, prevario svog čuvara i u situaciji jedan na jedan matirao Fabijana Šašeka. Samo četiri minute kasnije mogli su Bijeli i do drugog pogotka, ali je udarac Noa Skoke završio na vratnici. Hajduk je u prvom poluvremenu u potpunosti kontrolirao utakmicu, a slično je nastavljeno i nakon pauze. Od nekoliko dobrih prilika treba izdvojiti onu Jere Vrcića iz 60. minute kada je bio sam ispred Šašeka, ali je šutirao preko gola.

Za drugi pogodak zaslužni su igrači s klupe. Ubačaj s krila Frane Bobanović spustio je glavom, a Boško Jemo nogom sa šest metara zakucao u mrežu.

Bijeli su zasluženo osvojili tri nova boda, već u petak ih očekuje domaći susret protiv Gorice, a onda počinju pripreme za Dortmund. 

4/3/2023 - 14:04 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr