Mobile menu
Pobjeda juniora protiv Zrinjskoga

Pobjeda juniora protiv Zrinjskoga

 
15/2/2020 - 16:35 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Hajdukovi juniori su u posljednjoj provjeri pred nastavak prvenstva u 1. HNL uvjerljivo pobijedili momčad Zrinjskoga. Iako je konačan rezultat bio 5:0 mreže se nisu tresle u prvih pola sata. Hajduk je poveo nakon jednog prekida, loptu je na desnoj strani prihvatio Tin Jurica i ubacio pred gol, a Marin Mamut se najbolje snašao i prizemnim udarcem zatresao mrežu. Deset minuta kasnije Mark Bushaj je povisio vodstvo momčadi trenera Marijana Budimira preciznim udarcem s 10 metara.

S vodstvom Bijelih od 2:0 se otišlo na odmor, a treći gol postignut je u 67. minuti. Tino Blaž Lauš je nakon driblinga ubacio s desne strane, a lopta je zakačila jednog obrambenog igrača gostiju i završila u mreži. 

Posljednja dva pogotka je postigao Stipe Biuk, prvi iz lijepe solo akcije, a drugi nakon asistencije Lauša i preciznog udarca iskosa s lijeve strane. Lopta je pogodila suprotnu vratnicu i odbila se u mrežu za konačnih 5:0.

Za Hajduk su nastupili: Silić, Iličić, Mamut, Škaričić, Bekavac, Mijatović, Jurica, Bushaj, Ljubičić, Buble, Topić. Još su igrali: Perić, Vujčić, Unušić, Jenjić, Ćubelić, Biuk, Lauš.

15/2/2020 - 16:35 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr