Mobile menu
Pobjeda juniora protiv Varaždina

Pobjeda juniora protiv Varaždina

 
6/10/2023 - 18:49 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr

JUNIORI: Hajduk - Varaždin 1:0 (0:0)
1. HNL – 9. kolo
Stadion: Poljud
Sudac: Ivan Vukančić (Benkovac)
Strijelac: 1:0 Bačić (66)
Hajduk: Fesyuk, Hodak, Vušković, Pavić, Begonja, Kavelj, Reić (od 72. Ćalušić), Bobanović, Lončar (od 84. Žeravica), Antunović (od 53. Antunović), Duić (od 46. Bačić).
Juniori Hajduka ostvarili su minimalnu pobjedu u susretu protiv Varaždina. U prilično ravnopravnom prvom poluvremenu jedinu pravu priliku Hajduk je stvorio u 27. minuti. S lijeve strane je ubacio Karlo Antunović, a Lovre Lončar odlično skočio i glavom šutirao u donji desni kut. Domagoj Mamić poletio je zrakom i loptu krajnjim naporom izbacio u korner.
U nastavku je Hajduk najprije u 56. minuti zaprijetio preko Lončara, koji je u dobroj situaciji loše zahvatio loptu. Deset minuta kasnije eto i odlučujučeg trenutka. Lijepu i brzu akciju pokrenuo je Duje Reić, Ivan Krstanović odlično je ubacio prizemnu loptu s lijeve strane, a Mateo Bačić s desetak metara iz prve pogodio donji lijevi kut. Gosti su pokušavali doći do izjednačenja, ali nisu imali pravih prilika, dok su Bijeli dvije najbolje kreirali u sudačkoj nadoknadi. Najprije je Marino Žeravica iz dobre pozicije šutirao preko gola, a onda je Bačić pobjegao svojim čuvarima i šutirao s osam metara, ali Mamić je još jednom odlično reagirao.
Pobjedom se momčad trenera Zlatka Jerkovića bodovno izjednačila s vodećim Osijekom kod kojeg će gostovati nakon reprezentativne pauze.

6/10/2023 - 18:49 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr