Mobile menu
Pobjeda juniora protiv Sesveta

Pobjeda juniora protiv Sesveta

 
10/5/2024 - 20:15 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr

JUNIORI: Hajduk - Sesvete  4:0  (1:0)
1. HNL – 27. kolo
Stadion: Poljud
Sudac: Renato Lacić (Split)
Strijelci: 1:0 Skoko (13), 2:0 Bačić (51), 3:0 Bačić (59), 4:0 Gašpar (87)
Hajduk: Pavela, Fridl, Shahini (od 70. Perajica), Pavić, Hodak (od 77. Krstanović), Jurak (od 63. Lončar), Ćalušić, Bobanović, Carev (od 77. Gašpar), Skoko (od 63. Reić), Bačić (od 70. Žeravica).
Juniori Hajduka osvojili su tri boda u lijepoj utakmici s dosta nadigravanja i kombiniranja. U prvom dijelu najbolji igrač na terenu bio je gostujući vratar Dominik Hegeduš, koji u par navrata spašavao u vrlo kritičnim trenucima za goste. Zabilježili smo tako odličnu obranu udarca Luke Juraka u 4. minuti, koji je išao pod samu prečku. Do odmora je Hegeduš zaustavljao i udarce koje su iz neposredne blizine upućivali najprije Frane Bobanović te potom Mateo Bačić i Noa Skoko. No u 13. minuti ipak je kapitulirao. Najprije je obranio udarac Bačića s 14 metara, ali na odbijenu loptu naletio je Skoko i zatresao mrežu. S 1:0 se otišlo na odmor. 
U drugom poluvremenu igralo se također obostrano otvoreno, a proradio je bijeli napad, što je rezultiralo s tri gola u mreži gostiju. Drugi gol postigao je Bačić nakon precizne duge lopte Alpija Shahinija. Utrčao je u prazan prostor i s 14 metara pogodio lijeve rašlje. Osam minuta kasnije Luka Jurak je u jednoj kontri idealno gurnuo loptu u prostor za Bačića, koji je ispod Hegeduša šalje u mrežu. Slična je bila i akcija za konačnih 4:0 tri minute prije kraja susreta. Duje Reić je dugom loptom pronašao Mateja Gašpara, a on je u situaciji jedan na jedan bio precizan. 

10/5/2024 - 20:15 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr