Mobile menu
Pobjeda juniora na gostovanju u Osijeku

Pobjeda juniora na gostovanju u Osijeku

 
22/10/2023 - 13:33 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

JUNIORI: Osijek - Hajduk 0:1  (0:0)
1. HNL – 10. kolo
Stadion: Osijek
Sudac: Filip Cindrić (Nova Kapela)
Strijelci: 0:1 Lončar (64)
Hajduk: Fesyuk, Hodak (od 90+3 Perajica), Vušković, Skelin, Krstanović (od 73. Arković), Kavelj, Reić (od 83. Šemiga), Ćalušić, Bobanović (od 33. Lončar), Begonja, Bačić.

Juniori Hajduka u vrlo tvrdoj utakmici bez mnogo prilika osvojili su sva tri boda na teškom gostovanju u Osijeku. Čak 10 žutih kartona dodijelio je sudac Filip Cindrić, od toga dva Amaru Zahiroviću koji je u 78. minuti morao u svlačionicu.

U prvom poluvremenu su obje momčadi prvenstveno razmišljale o neutraliziranju protivnika i nije bilo pravih prilika.

U 48. minuti Bijeli su odličnom tranzicijom došli u zadnju trećinu, Ante Kavelj izbačen je u situaciju jedan na jedan, ali mreža je ostala netaknuta. Pogodak odluke u 64. minuti je postigao Lovre Lončar, koji je još u prvom poluvremenu zamijenio ozlijeđenog Franu Bobanovića. Akciju je poveo Duje Reić po lijevoj strani, snažno je šutirao u blok, a lopta se odbila do Lončara. Njegov udarac iskosa lijevom nogom u suprotni kut pogodio je vratnicu i odbio se u mrežu.

Preostalih nešto manje od pola sata igre proteklo je u pokušajima domaćina da dođe do izjednačenja, ali Bijeli su se srčano branili i sačuvali sva tri boda.

22/10/2023 - 13:33 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr