Mobile menu
Pobjeda juniora Hajduka u Rijeci

Pobjeda juniora Hajduka u Rijeci

 
1/3/2020 - 19:43 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr

Juniori: Orijent - Hajduk  0:2 (0:1)
Utakmica 16. kola Prve HNL
Igralište: Krimeja
Gledatelja: 100
Sudac: Marko Linić (Rijeka)
Strijelci: 0:1 Ljubičić (9), 0:2 Lauš (90 – 11 m)

Hajduk: Silić, Iličić, Mamut, Škaričić, Bekavac, Jurica, Buble (od 86. Grabovac), Ćubelić (od 66. Krolo), Lauš, Domančić (od 82. Biuk), Ljubičić (od 66. Topić).

Juniori Hajduka i dalje su stopostotni u nastavku prvenstva u 1. HNL. Ovog puta Bijeli su na gostovanju u Rijeci pobijedili Orijent s 2:0 i osvojili sva tri boda. Momčad trenera Marijana Budimira dobro je započela utakmicu, ostvarivši inicijativu i pritisak. Već u devetoj minuti Bijeli su došli do vodstva. Lijepa akcija Hajduka završila je asistencijom petom Marka Domančića i preciznim udarcem Marina Ljubičića s vrha šesnaesterca. Bijeli su unatoč vodstvu nastavili s napadačkom igrom, u prvih 45 minuta teren je još uvijek bio u stanju koje je omogućavalo kombinatoriku. Uspjeli su igrači Hajduka u takvim okolnostima još dva puta zatresti mrežu Romana Benulića, ali su golovi Ljubičića i Marina Mamuta poništeni zbog prekršaja u napadu.

U drugom dijelu teren je bio sasvim raskvašen i bilo je teško kontrolirati loptu, a Hajduk je do drugog pogotka došao u posljednjoj minuti s bijele točke. U domaćem šesnaestercu oboren je Domagoj Topić i sudac Marko Linić dosudio je najstrožu kaznu. Siguran izvođač bio je Tino Blaž Lauš, koji je poslao loptu u desni kut domaćeg gola.

1/3/2020 - 19:43 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr