Mobile menu

Hajduk II

Hajduk II

2:0

Cibalia

Cibalia

Natjecanje: 25. kolo
Mjesto: Split
Datum: 11/4/2021
Pobjeda Hajduka II protiv Cibalije

Pobjeda Hajduka II protiv Cibalije

 
11/4/2021 - 16:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

HAJDUK II – CIBALIA 2:0 (0:0)
2. HNL - 25. kolo
Stadion: Poljud
Sudac: Nenad Vargović (Virovitica)
Strijelci: 1:0 Šarić (58), 2:0 Jurica (85)

HAJDUK II: Ninčević, Muratović (od 88. Burin),  Škaričić,  Barišić, Bekavac, Ševelj, Ćalušić (od 65. Tolaj), Brnić (od 65. Lauš), Čuić (od 77. Jurica), Blagaić (od 77. Chinedu), Šarić. 

CIBALIA: Đaković, Išasegi, Knežević (od 62. Galić), Baltić, Karabatić, Diyoke (od 85. Bubnjar), Ciprić (od 62. Miljanić), Jazvić, Rugašević, Perić-Komšić (od 62. Stanić), Pavlak (od 78. Križanović).

Hajduk II je ostvario pobjedu od 2:0 u dosta zanimljivoj utakmici protiv Cibalije. Odličan je bio početak za obje momčadi, u trećoj minuti do vodstva su mogli jedni i drugi. Najprije je Ivan Šarić ostao sam na osam metara od gola i snažno šutirao, a Antonio Đaković uspio je spasiti svoju mrežu. U brzoj kontri lopta dolazi do Karla Išasegija koji neometan puca s desetak metara, ali i vratar Hajduka II Ivan Ninčević je na visini zadatka.

U prvom poluvremenu treba zabilježiti i pokušaje Vicka Ševelja glavom nakon prekida te Roberta Perića-Komšića koji je udarcem sa 17 metara pogodio vanjski dio mreže. Ipak najveću priliku prvog dijela propustila je Cibalija u 25. minuti. Nakon kornera s lijeve strane sam je u skoku na pet metara ostao Tomislav Baltić, a njegov oštar udarac glavom, Ninčević je odlično neutralizirao.

Drugo poluvrijeme donijelo je bolju igru Hajduka II koji prvu priliku stvara u 52. minuti. Ivan Brnić je pobjegao u kontri i tražio Šarića u srcu šesnaesterca, ali je dao malo predugu loptu. Šarić je vratio Jakovu Blagaiću koji s ruba šesnaesterca gađa suprotni kut, ali Đaković vrlo dobro reagira. Šest minuta kasnije nakon prekida s lijeve strane Bijeli dolaze do zasluženog vodstva. Lopta je preletjela sve igrače i Ševelj je sa same gol aut linije vratio u peterac, a Šarić se samo naklonio i glavom je spustio u mrežu.

Pobjedu momčadi trenera Gorana Sablića potvrdio je Tin Jurica u 85. minuti nakon akcije po lijevoj strani i lijepe asistencije Tina Blaža Lauša. Gosti su u finišu prebacili sve snage u napad, pa je Bijelima ostao široki prostor, no unatoč nekoliko opasnih akcija, do kraja nisu kreirali niti jednu matnu situaciju.

11/4/2021 - 16:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr