Mobile menu

ŽNK Međimurje

ŽNK Međimurje

0:4

ŽNK Hajduk

ŽNK Hajduk

Natjecanje: 9. kolo
Mjesto: Čakovec
Datum: 12/11/2023
Pobjeda hajdučica na gostovanju kod Međimurja

Pobjeda hajdučica na gostovanju kod Međimurja

 
12/11/2023 - 14:45 sati
ŽNK Hajduk - Utakmice
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

ŽNK Međimurje - ŽNK Hajduk  0:4 (0:2)
SuperSport  Prva HNLŽ - 9. kolo
Stadion: SRC Mladost
Sudac: Miro Vugrinec (Sveti Đurđ)
Strijelkinje: 0:1 Čanjevac (6), 0:2 Turkalj (38), 0:3 Grebenar (48), 0:4 Bagarić (55)
Hajduk: Jonjić, Turkalj, Pedić, Herceg (od 46. Prskalo), Brnić, Vlastelica (od 46. Mišura), Bakalar (od 85. Ratković), Bagarić (od 78. Vrdoljak), Terawaki (od 65. Patock), Grebenar, Čanjevac.

Nogometašice Hajduka ostvarile su uvjerljivu pobjedu u Čakovcu, u utakmici 9. kola SuperSport 1. HNLŽ.

Bijele su došle u vodstvo već u šestoj minuti. Ayuri Terawaki probila je desnu stranu i odlično ubacila, a Janja Čanjevac je loptu zakucala pod prečku. Nakon kratkog dodavanja iz kornera u 38. minuti Nina Brnić je ubacila pred protivnički gol, a kapetanica Marija Turkalj najbolje skočila i glavom zatresla mrežu.  Andrea Grebenar i na ovoj utakmici nastavila je svoj strašni golgeterski niz, pomogla joj je i Terawaki još jednim lijepim centaršutom s desne strane. Nakon kornera u 55. minuti i visoke lopte u šesnaestercu koju domaće nisu najbolje očistile, ona dolazi do Branke Bagarić koja šutira sa 16 metara i postavlja konačnih 0:4.

- Želim prije svega čestitati igračicama na ostvarenom rezultatu. Međimurje je pružilo jako dobar otpor u oba poluvremena. Mi smo u prvom dijelu tražili jednostavna rješenja koja nisu prolazila, nismo se baš najbolje snašli. Domaćin je prijetio dugim loptama i preko bokova, ali smo to uspjeli spriječiti. Utakmica je, kao što smo i očekivali bila teška. Međimurje je nezgodan protivnik, ali sretni smo što se vraćamo kući s tri boda. Međimurju želim sreću u nastavku sezone - rekla je nakon pobjede trenerica Tamara Benković.

Jako dobru utakmicu uz postignuti pogodak odradila je Janja Čanjevac.

- Čestitam svojoj ekipi na osvojena tri boda. Znali smo gdje dolazimo i da utakmica neće biti laka. Međimurje je u prvom dijelu pružalo vrlo dobar otpor što nam je stvaralo sitne probleme. Morali smo biti kreativniji prema naprijed. U nastavak smo ušli konkretnije, stvarali prigode koje su rezultirale golovima. Čestitke Međimurju na pruženom otporu i puno sreće u nastavku sezone, a mi nastavljamo dalje napredovati - riječi su krilne igračice Hajduka, kojeg sljedećeg vikenda očekuje ogled s Goricom.

12/11/2023 - 14:45 sati
ŽNK Hajduk - Utakmice
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr