Mobile menu

Po šestu uzastopnu pobjedu...

 
24/4/2010 - 11:17 sati
Prva momčad

Svih pet pobjeda ostvarili su hajdukovci u posljednjih 18 dana! Redom su padali Dinamo, Cibalia, Istra, te dvaput Šibenik. Primili su Bijeli u tom razdoblju samo dva zgoditka... Svaki od tih dvoboja Splićanima je bio iznimno značajan, bez prava na loš dan, a jednak imperativ imaju igrači Stanka Poklepovića i danas. Stiže im od 18 sati Karlovac, momčad koja im je nanijela poraz u prvoj međusobnoj utakmici. Bilo je to još u listopadu prošle godine, u maglom prekrivenom Karlovcu zabili su domaćini za konačnih 1:0...

Trener Poklepović najavljuje za poslijepodne "napadački Hajduk". Pokušat će, vjerojatno, i osvježiti momčad, neki su ozlijeđeni, a neki pak "stahuju" od trećeg žutog kartona koji bi ih udaljio od sljedeće utakmice. A sljedeća će se igrati u iduću subotu, derbi protiv Dinama u Maksimiru!

Hajduk je drugi, Karlovac četvrti, dijele ih samo tri boda, jedna pobjeda... U posljednjem kolu momčad Igora Pamića deklasirala je trećeplasiranu Cibaliju s 3:0! Dovoljno za jamstvo da nas poslijepodne na Poljudu očekuje vrlo zanimljiva nogometna predstava!

Cijene ulaznica za današnji derbi su 20, 40 i 60 kuna, a svi vi koji nećete imati prigodu uživo uživati u poljudskoj utakmici moći ćete tekstualni prijenos tijeka susreta pratiti na portalu hajduk.hr!

A.B.

24/4/2010 - 11:17 sati
Prva momčad