Mobile menu
Po nova tri boda: Hajduk danas od 15 sati u Zagrebu protiv Lokomotive

Po nova tri boda: Hajduk danas od 15 sati u Zagrebu protiv Lokomotive

 
10/12/2017 - 08:21 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 0:2 (Zagreb, 10/12/2017)"

Pred nogometašima Hajduka je posljednja gostujuća utakmica u ovoj polusezoni HT Prve lige. Momčad Željka Kopića danas od 15 sati gostuje u Maksimiru protiv momčadi Lokomotive u sklopu 19. prvenstvenog kola. U prvom međusobnom susretu odigranom u prvom kolu Bijeli su, također u Maksimiru, slavili rezultatom 3:1, dok je poljudski ogled okončan neriješenim ishodom 2:2.

Hajdukov trener na raspolaganju neće imati kartoniranog Antu Ercega, dok bi svi ostali igrači trebali biti u konkurenciji za današnji sraz. Naravno, Kopić je optimist, vjeruje da će njegova momčad doći do rezultata kakav svi priželjkujemo, a to je osvajanje nova tri boda protiv ekipe kojoj će na klupi sjediti Draženko Prskalo, dosadašnji pomoćnik Marija Tokića koji odnedavno nije više trener Lokomotive.

Pozitivno je ozračje u redovima hajdukovaca nakon pobjeda na tri posljednja gostovanja u Puli, Osijeku i Rijeci. Pokazali su Kopićevi igrači karakter, snagu i dobru igru u ključnim trenucima.

Bijelima će u srazu s Lokomotivom suditi Mario Zebec iz Cestice kojemu pomažu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Goran Loparac iz Sladojevca. Četvrti sudac je Igor Križarić iz Čakovca. Delegat susreta je Ante Vučemilović iz Osijeka odakle dolazi i kontrolor suđenja Danijel Trampus.

10/12/2017 - 08:21 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr