Mobile menu
UŽIVO

Rijeka - Hajduk 0:0

Utakmicu Rijeka - Hajduk pratite uživo, iz minute u minutu na našem X-u i Facebooku
Pisma podrške društava prijatelja

Pisma podrške društava prijatelja

 
30/10/2009 - 11:09 sati
Ostale vijesti

Na adresu Hajduka stižu pisma potpore društava prijatelja diljem Hrvatske, s potpisima čelnika povjerenstava iz Zagreba, Rijeke, Osijeka, Tribunja, Poreča, Metkovića, Primoštena...

Zagrebačko povjerenstvo poziva da „pripadnici Torcide podršku kluba upute s tribina i da prestanu s pritiskom na igrače, trenera i upravu. Ovako ponašanje šteti svima nama kojima je Hajduk u srcu i stvaraju se nemogući za normalno funkcioniranje kluba“.

Društvo prijatelja u Osijeku u svojem dopisu naglašava kako se „daje bezrezervna podrška Klubu i Upravi na čelu s predsjednikom", te naglašava „da čelnike treba pustiti da rade svoj posao jer su na dobrom putu ka ozdravljenju našeg Hajduka“.

Iz Povjereništva u Rijeci također je stigla potpora hajdukovcima. Tvrdi se između ostaloga u dopisu kako je „bilo i gorih trenutaka od ovih. Navijači i članovi Hajduka iz Rijeke i okolice predsjedniku, upravi, treneru, a posebno igračima od kojih se traži još veća borbenost i odanost bijeloj boji, daju svu podršku koja traje od daleke 1967. godine kada je i osnovano Povjereništvo Hajduka u Rijeci“.

„Vi igrači Hajdukov dres trebate nositi s ponosom i uvijek treba biti natopljen vašim znojem, što ćemo mi navijači znati cijeniti“, poručuju iz Društva prijatelja Hajduka iz Tribunja, dok je iz Povjereništva u Primoštenu stigao dopis u kojem stoji: „protivimo se bojkotu navijača i smatramo da je sada vrijeme da kažemo svima da smo uz Hajduk i u dobru i u zlu“.

Povjereništvo Hajduka Metković također poziva na sutrašnji derbi koji će se između Hajduka i Dinama igrati od 18 sati na Poljudu. U dopisu im stoji kako „i u ovim teškim trenucima, kada mu mnogi okreću leđa, stoji se uz svoj klub. I kad gube i kad tuku uvijek vjerni svom Hajduku. Vidimo se na derbiju“.

30/10/2009 - 11:09 sati
Ostale vijesti