Mobile menu
Pioniri pobjedom u Zadru osvojili županijski Kup

Pioniri pobjedom u Zadru osvojili županijski Kup

 
17/12/2023 - 16:47 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr

PIONIRI: Zadar – Hajduk 0:3 (0:1)
H.N.Kup Središte Split – finale
Igralište: S.C. Višnjik
Sudac: Matej Čulina (Pridraga)
Strijelci: 0:1 Šimović (7), 0:2 Modrić (67), 0:3 Ćukušić (70+2)
Hajduk: Burger, Slatina (od 67. Maslać), Domazet (od 48. Zelić), Šimović, Paštar, Modrić, Matko, Pjević, (od 42. Alujević), Katuša (od 40. Ruso),  Stolica (od 40. Ćukušić), Krešić (od 48. Slavka).
Hajdukovi pioniri u Zadru su pobjedom od 3:0 protiv istoimenog domaćina osvojili pehar pobjednika Kupa N.S. Središta Split.

Momčad trenera Zvonimira Milića vrlo rano je došla u vodstvo. U 7. minuti Ivor Pjević ubacio je iz prekida s desne strane pred gol Ivana Vunića, a najviši u skoku bio je Ante Šimović i glavom zatresao mrežu. Potom je Hajduk kontrolirao utakmicu i ostvario posjed, ali do poluvremena nije bilo većih uzbuđenja pred golovima obje momčadi.

U nastavku nije bilo velike promjene u odnosu snaga, ali su Bijeli dva puta pogreškama u zadnjoj liniji pružili mogućnost za izjednačenje gostiju, ali domaći napadači bili su neprecizni. Tri minute prije kraja pobjednik je odlučen. Napad Bijelih završio je lijepom povratnom loptom za Marina Modrića, a on je s nekih 15 metara zakucao u mrežu. Duboko u nadoknadi u strijelce se nakon bijega u kontri za konačnih 0:3 upisao i Duje Ćukušić

17/12/2023 - 16:47 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr