Mobile menu
Pioniri i kadeti uspješni protiv Intera (Z)

Pioniri i kadeti uspješni protiv Intera (Z)

 
21/11/2021 - 14:03 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

PIONIRI: Hajduk – Inter (Z)  2:0 (1:0)
HNL – 14. kolo
Stadion: Poljud
Sudac: Ante Sočo (Stobreč)
Strijelci: 1:0 Durdov (16), 2:0 Kralevski (40)
Hajduk: Bosančić, Mlačić, Milišić (od 53. Pranić), Kralevski, Čular (od 36. Pregelj), Domazet, Kuzmanić (od 53. Mušura), Ora, Brnada (od 36.Pedisić), Radman (od 36 Ivčević) , Durdov (od 60. Marinović). 

Hajdukovi pioniri na Poljudu su pobijedili Inter (Z) rezultatom 2:0. Bruno Durdov doveo je svoju momčad u vodstvo u 16. minuti. Lijepa akcija Ivana Ore i Josipa Radmana završila je ubačajem s lijeve strane, gostujući vratar Tin Fiket kratko je odbio loptu, a na nju je natrčao Durdov i ubacio je u mrežu. 

Konačnih 2:0 postavio je Teodor Kralevski u 40. minuti. Nakon kornera s desne strane, mladi Hajdukov stoper bio je najviši u skoku i zatresao gostujuću mrežu. 

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, iako su Bijeli imali nekoliko prilika. Izdvojit ćemo onu iz 47. minute, kada je Marin Kuzmanić izbio pred gostujućeg vratara, koji je odlično obranio njegov udarac iskosa s lijeve strane.


KADETI:  Hajduk – Inter (Z) 2:0 (2:0)
HNL – 14. kolo
Stadion: Poljud
Sudac: Ante Terzić (Split)
Strijelci: 1:0 Krstanović (1), 2:0 Vušković (45)
Hajduk: Buljan, Hrgović (od 85. Pućo), Krstanović (od 26. Božić), Begonja, Vušković, Arković (od 85. Kavelj), Davidović (od 54. Brajković), Ivković, Duić, Kapulica, Lončar (od 54. Katić).

Utakmica kadeta završila je istim rezultatom, a sve je riješeno u prvom poluvremenu. 

Zanimljivo je da su pogoci postignuti u prvoj i zadnjoj minuti prvog dijela. Ivan Krstanović na samom startu usmjerio je utakmicu u željenom pravcu. On je najspretnije reagirao u šesnaestercu Intera i šutirao s 14 metara, loptu se odbila od vratnice te je Krstanović iz drugog pokušaja bez problema pospremio u mrežu. 

U 40. minuti Mate Ivković je odlično šutirao iz voleja s 20 metara, a gostujući vratar Luka Božinović poletio je zrakom i izbio loptu preko vratnice. No, na spavanju ga je uhvatio Luka Vušković u zadnjim trenucima prvog poluvremena. Mladi Hajdukov igrač je primio loptu na centru i preciznim dalekometnim udarcem prebacio vratara gostiju za konačnih 2:0.

21/11/2021 - 14:03 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr