Mobile menu
Pioniri i kadeti u nedjelju dočekuju Zadar (VIDEO)

Pioniri i kadeti u nedjelju dočekuju Zadar (VIDEO)

 
8/9/2023 - 16:14 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

U petom kolu 1. HNL na Poljudu će se odigrati susreti pionira i kadeta Hajduka i Zadra. Utakmice su najavili pomoćni treneri, Lucijan Vukoša nada se vraćanju pionira u ritam pobjeda nakon remija kod Gorice s kojom Bijeli dijele prvu poziciju.

- Očekivali smo tešku utakmicu u Gorici, tako je i bilo, mislim da bod nije neuspjeh. Okrećemo se Zadru, optimisti smo, ali ne i nerealni. Sa Zadrom smo igrali ovog ljeta tijekom priprema i izgubili, tako da utakmicu sigurno dočekujemo maksimalno motivirani, između ostalog izjavio je Vukoša.

Cijeli razgovor s pomoćnim trenerom pionira pogledajte na HDTV .

Kadeti su u Gorici doživjeli prvi poraz, pa je pomoćni trener Ivan Peko za susret protiv Zadra najavio i neke promjene.

- Nakon vodstva i maksimalne dominacije u prvom dijelu, u nastavku je sve je krenulo nizbrdo i kvalitetan protivnik to je iskoristio. Radimo na korekciji pogrešaka i jedva čekamo utakmicu protiv Zadra u kojoj će biti i nekih promjena jer smo odigrali četiri utakmice u 10 dana – zaključio je pomoćni trener kadeta.

Cijelu izjavu pogledajte OVDJE .

Utakmice pionira i kadeta Hajduka i Zadra igraju se u nedjelju s počecima u 10.00 i 11.45 sati na pomoćnom terenu stadiona Poljud. Ulaz je slobodan, a uživo ih možete pratiti i na HDTV . 

8/9/2023 - 16:14 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr