Mobile menu
Pioniri i kadeti u gostima pobijedili Rudeš

Pioniri i kadeti u gostima pobijedili Rudeš

 
26/9/2021 - 13:56 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr

PIONIRI: Rudeš - Hajduk 0:1 (0:1)
HNL – 7. kolo
Igralište: Š.C. Rudeš
Sudac: Darijo Brkić (Zagreb)
Strijelac: 0:1 Kuzmanić (5)
Hajduk: Bosančić, Pregelj, Milišić, Kralevski, Mlačić, Čular, Kuzmanić, Brnada (od 65. Dobronić), Radman (od 45. Mušura), Ora (od 41. Ivčević), Durdov (od 41. Pedisić).

Hajdukovi pioniri na gostovanju su pobijedili Rudeš s 1:0. Odluka je pala već u petoj minuti, a strijelac je bio Marin Kuzmanić. Stvorili su igrači trenera Zlatka Jerkovića višak na desnoj strani, lijepo je ubacio Bruno Durdov, a Kuzmanić iskosa precizno naciljao suprotni kut.

Iako je Hajduk zadržao posjed, aktivni su bili i domaćini, posebno u drugom dijelu, kada su uz više rizika tražili izjednačenje. Bijeli su to koristili za brze kontre i nekoliko puta došli u opasne situacije, koje nisu iskoristili Lovre Pedisić, Roko Ivčević i Stipe Mušura.

---

KADETI: Rudeš - Hajduk 1:2 (0:1)
HNL – 7. kolo
Igralište: Š.C. Rudeš
Sudac: Ante Maleš (Zagreb)  
Strijelci: 0:1 Lončar (3), 1:1 Vranešić (17), 1:2 Vušković (90+3–11 m)
Hajduk: Fesyuk, Hrgović (od 46. Davidović), Krstanović (od 33. Skelin), Begonja (od 46. Sekulić), Vušković, Ivković (od 65. Reić), Katić, Prusina, Lončar (od 79. Bobanović), Kapulica, Božić.

I kadeti su odlično ušli u utakmicu i već u trećoj minuti došli u vodstvo preko Lovre Lončara. Odlično je ubacio Luka Kapulica, a Lončar dočekao loptu na drugoj stativi i iskosa je ubacio u mrežu. Rudeš u 17. minuti ipak dolazi do poravnanja, a strijelac je nakon ubačaja iz slobodnog udarca bio Noa Vranešić.

Momčad trenera Luke Vučka potom je sve karte bacila u napad i stvorila nekoliko lijepih prilika, ali su udarci Lončara i Ante Prusine uz dosta muke ipak zaustavljeni. Do pobjede je Hajduk došao duboko u sudačkoj nadoknadi. U prodoru je oštrim faulom zaustavljen Frane Bobanović i sudac Ante Maleš pokazao je na bijelu točku. Siguran izvođač bio je Luka Vušković, vratara je poslao u lijevu, a loptu u desnu stranu za konačnih 1:2.

26/9/2021 - 13:56 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr