Mobile menu
Pioniri i kadeti protiv Sesveta na Poljudu (VIDEO)

Pioniri i kadeti protiv Sesveta na Poljudu (VIDEO)

 
9/11/2023 - 14:31 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Pioniri Hajduka u subotu će na Poljudu ugostiti sastav Sesveta. Bijeli su vodeća momčad lige i nastojat će istu poziciju zadržati i nakon subotnjeg meča. Trener pionira Zvonimir Milić očekuje vrlo kvalitetnu utakmicu.

- Liga je nepredvidiva, Sesvete su momčad koja se voli nadigravati i čeka nas još jedan pravi izazov – između ostalog izjavio je Milić. Cijelu izjavu Hajdukovog trenera pogledajte na HDTV  .

Kadeti Bijelih imali su zbog reprezentativne pauze dva tjedna priprema pred utakmicu protiv Sesveta od koje trener Luka Vučko dosta očekuje.

- Prvi tjedan iskoristili smo da se još malo podignemo energetski, a u ovom tjednu je fokus bio na taktičkim detaljima. Nedostajala su nam dobar dio pripreme za utakmicu naša četvorica reprezentativaca, ali zadovoljni smo njihovim sudjelovanjem i doprinosom uspjehu reprezentacije – rekao je Vučko.

Razgovor s trenerom kadeta pogledajte OVDJE  . 

Utakmice se u subotu s počecima u 14.30 h i 16.15 h igraju na pomoćnom terenu stadiona Poljud, a ulaz je slobodan. Izravno ih možete pratiti i putem livestreama na HDTV  .

9/11/2023 - 14:31 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr