Mobile menu
Pioniri i kadeti protiv Osijeka na Poljudu

Pioniri i kadeti protiv Osijeka na Poljudu

 
3/3/2023 - 13:23 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Derbi 19. kola 1. HNL u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji igra se ove subote na Poljudu.

Vodeći Hajduk dočekuje Osijek, čiji sastav je u pionirskoj konkurenciji na drugom, a u kadetskoj na trećem mjestu. Očekuju se vrlo zanimljive utakmice, evo što su u najavi rekli Hajdukovi treneri.

- Sastaju se prvi i drugi na ljestvici, momčadi koje su trenutno u najboljoj formi. Naš niz traje već dugo, a Osijek je u posljednjih 11 kola ostvario 10 pobjeda i jedan remi. U jesenskom dijelu smo u Gradskom vrtu pobijedili 1:0 u vrlo izjednačenoj utakmici. Tada su odlučili sitni detalji, očekujem sličnu utakmicu i na Poljudu. Maksimalno smo motivirani i spremni i pozivam navijače da nas dođu podržati – rekao je trener pionira Zlatko Jerković.


- Očekujem vrlo zahtjevnu i tešku utakmicu protiv kvalitetnog sastava koji je s nama i Dinamom u samom vrhu ljestvice. Nanijeli su nam za sada jedini poraz, koji po igri možda i nismo zaslužili i nadam se da ćemo im na Poljudu na isti način uzvratiti. Na taj način bismo se odvojili od njih na ljestvici i ostali na prvom mjestu zajedno s Dinamom – zaključio je trener kadeta Zvonimir Tomić.

Utakmice Hajduka i Osijeka se igraju u subotu s počecima u 10 h i 11.45 h, a izravno ih možete pratiti na Hajduk Digital TV .

Juniori Bijelih nakon velike pobjede nad Manchester Cityjem i plasmana u četvrtfinale Lige prvaka mladih, nastavljaju natjecanje u 1. HNL. U 19. kolu momčad trenera Marijana Budimira gostuje u Koprivnici, igra se u subotu u 11 sati.

3/3/2023 - 13:23 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr