Mobile menu
Pioniri i kadeti poraženi u derbiju

Pioniri i kadeti poraženi u derbiju

 
27/10/2024 - 15:28 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Pioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - DinamoPioniri i kadeti: Hajduk - Dinamo
Pioniri i kadeti: Hajduk - Dinamo

PIONIRI: Hajduk - Dinamo 0:1 (0:0)
HNL – 9. kolo
Igralište: Poljud
Sudac: Ante Jurić
Strijelac: 0:1 Nekić (90+2-11 m)
Hajduk: Vunić, Vuković, Kapov (od 63. Buljubašić), Šatalić (od 82. Ivashchuk), Vrbat (od 46. Vetma), Bijedić, Rajčić, Buklijaš (od 46. Šafradin), Perković, Cvjetović, Špičko.
Pioniri Hajduka poraženi su u derbiju s Dinamom. U vrlo dinamičnom prvom poluvremenu igralo se uglavnom između dva šesnaesterca, a jedine dvije opasne situacije vidjeli smo pred Hajdukovim vratima. Marin Mišura je nakon centaršuta s lijeve strane u 31. minuti ostao sam na sedam metara od gola, ali je loše šutirao glavom i obranio je dobro postavljeni Ivan Vunić. Tri minute kasnije Marin Nekić je iz dobre situacije šutirao pored vrata.
Nastavak su bolje otvorili domaći, u 50. minuti opasno je udarcem s distance zaprijetio Lovre Šafradin. Potom slijedi duži period bez prigoda, sve do super uzbudljive sudačke nadoknade. Bijeli su tada propustili veliku priliku za pobjedu, s 25 metara je odlično šutirao Marko Rajčić, gostujući vratar Mirko Šušterčić kratko je odbio loptu, a Nikita Ivashchuk nije je uspio ubaciti u mrežu s pet metara. U sljedećem napadu gosti su izborili jedanaesterac, a s bijele točke je precizan bio Nekić i donio svojoj momčadi tri boda.

-

KADETI: Hajduk - Dinamo 1:2 (1:0)
HNL – 9. kolo
Igralište: Poljud
Sutkinja: Jelena Pejković
Strijelci: 1:0 Mišura (28-11 m), 1:1 Gomes (49), 1:2 Radoš (64)
Hajduk: Pocrnjić, Beidenegl (od 82. Bralić), Bartulović, Čupić, Vojvodić, Papić (od 71. Bokan), Mišura, Jenjić, Juričić (od 71. Perko), Ivanišević Dvornik (od 58. Huram), Zudin.
Kadeti su također minimalno poraženi, nakon preokreta gostiju u drugom poluvremenu. Hajduk je bio bolji u prvom dijelu, već u prvih 15 minuta stvorili su Bijeli dvije opasne situacije preko Ante Bartulovića i Dmytra Zudina, ali se rezultat nije mijenjao. Najbolju priliku ipak je imao Dinamo. U 19 minuti je  nakon izvedenog slobodnog udarca došlo do gužve u šesnaestercu, a Krešimir Radoš je iz blizine pogodio prečku. U 26. minuti odlično je prošao po desnoj strani Antonio Beidenegl te je nakon njegovog ubačaja Silvio Ivanišević Dvornik šutirao iz blizine, a lopta je od ruke obrambenog igrača Dinama otišla u korner. Sutkinja Jelena Pejković pokazala je na jedanaesterac, a siguran s bijele točke bio je Bruno Mišura. Mogli su Bijeli u finišu prvog poluvremena i povećati vodstvo. Ivanišević Dvornik se najprije u 44. minuti vješto lažnjakom oslobodio svojih čuvara, ali mu je udarac obranio gostujući čuvar mreže, a onda je u sudačkoj nadoknadi lijepo pronašao u dobroj poziciji Roka Vojvodića, ali je on promašio loptu.
U nastavku sasvim druga slika na terenu. Dinamo je kontrolirao igru i pokušavao doći do izjednačenja. Uspjeli su gosti u periodu od 49. do 64. minute dva puta udarcima iz daljine svladati Ivana Pocrnjića. Rafael Cirino Gomes šutirao je s preko 25 metara iskosa s desne strane i pogodio bliži kut za izjednačenje. Iz nešto bolje pozicije s ruba šesnaesterca 15 minuta kasnije, Radoš je precizno pogodio suprotni kut za preokret Dinama, koji se u završnici grčevito branio i obranio. Tri udarca Hajdukovih igrača unutar 16 metara su blokirana i ostalo je 1:2.

27/10/2024 - 15:28 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr