Mobile menu
Pioniri i kadeti pobijedili Rijeku

Pioniri i kadeti pobijedili Rijeku

 
18/5/2019 - 16:10 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr
Pioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - RijekaPioniri i kadeti: Hajduk - Rijeka
Pioniri i kadeti: Hajduk - Rijeka

PIONIRI: Hajduk – Rijeka 1:0 (0:0)
Utakmica 25. kola Prve HNL
Igralište: Poljud
Gledatelja: 100
Sudac: Ante Terzić (Split)
Strijelac: 1:0 Vrcić (10)

Hajduk: Dugeč, Hrgović, Stjepanović, Đolonga (od 36 Zubanović), Goreta, Šemiga (od 48. Klarić Kukuz), Nazor (od 36. Radonić), Kapulica (od 36. Brajković), Jelić, Antunović (od 36. Škorlić), Vrcić (od 36. Kamber).

Hajdukovi pioniri pobijedili su Rijeku u utakmici 25. kola 1. HNL, a jedini strijelac na utakmici bio je Jere Vrcić. Trener Marko Sičić izveo je ponešto izmijenjenu momčad, budući Bijele u utorak čeka finale Kupa protiv Osijeka u Slavonskom Brodu. Utakmica je odlučena nakon jednog prekida u 14. minuti. Krešimir Nazor lijepo je ubacio s lijeve strane, a Vrcić bio najviši u skoku i glavom pogodio gornji lijevi kut. Tri minute kasnije isti igrač sam sebi je stvorio novu priliku. Bijela 'jedanaestica' ukrala je jednu loptu obrani gostiju, ali je pokušaj loba s 25 metara bio neuspješan. Minutu kasnije lijevom nogom je s vrha šesnaesterca iskosa s desne strane pokušao i Mate Antunović, ali je za malo promašio vrata.

Najveću priliku Hajduk je imao u 60. minuti, kada se Marin Kamber našao u situaciji jedan na jedan pred protivničkim vratarom, ali je Muhamed Tanjić odličnom intervencijom spasio svoju mrežu. Gosti su u drugom dijelu pokušavali doći do izjednačenja, Lukas Buić jednu loptu uspio je ubaciti u mrežu Petra Dugeča, ali je prije toga označeno zaleđe. Hajduk je uspio sačuvati vodstvo do kraja, Bijeli su tako nakon polufinala Kupa još jednom svladali Rijeku istim rezultatom, a ovom prilikom su i igrači koji su manje igrali tijekom sezone pokazali da se na njih može računati.


KADETI: Hajduk – Rijeka 2:1 (2:0)
Utakmica 25. kola Prve HNL
Igralište: Poljud
Gledatelja: 50
Sutkinja: Vesna Budimir (Split)
Strijelci: 1:0 Ćubelić (7), 2:0 Topić (20), 2:1 Legović (75)

Hajduk: Silić, Unušić (od 62. Pelivan), Bekavac, Buljan, Škaričić, Krolo (od 46. Mamić), Topić (od 62. Miljanić), Klarić (od 69. Grabovac), Domančić (od 46. Ljubičić), Ćubelić (od 46. Galić), Biuk.

I utakmica kadeta završila je pobjedom Hajduka, a sve je riješeno u prvih 20 minuta. Bijeli su poveli u sedmoj minuti, a strijelac je bio Ivan
Ćubelić.  On je snažno i precizno izveo slobodni udarac s 25 metara i lopta je završila u donjem desnom kutu riječkih vrata. U 20. minuti već je 2:0, Bruno Unušić je odličnom dugom loptom pronašao Domagoja Topića, a on u situaciji jedan na jedan vješto prebacuje vratara gostiju Antonija Frigana

Unatoč vodstvu Hajduk je i u drugom dijelu zadržao inicijativu, a gosti su uglavnom prijetili kontranapadima. Do smanjenja vodstva Rijeka je došla nakon kornera u 75. minuti. Lopta je dvaput zaredom ubačena pred gol Hajduka, a nakon što obrana Bijelih to nije dobro očistila, na 16 metara ju je prihvatio kapetan David Legović i pogodio mrežu Tonija Silića. Hajduk je mogao povećati vodstvo dvije minute kasnije, kada je dosuđen jedanaesterac za Bijele, ali je Bruno Galić pogodio vratnicu. U preostale tri minute rezultat se nije mijenjao i sva tri boda ostala su na Poljudu.

18/5/2019 - 16:10 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr