Mobile menu
Pioniri i kadeti gostuju u Varaždinu

Pioniri i kadeti gostuju u Varaždinu

 
24/11/2023 - 12:16 sati
Akademija
Foto: Hajduk.hr

Četrnaesto kolo 1. HNL pionirima i kadetima Hajduka donosi drugo uzastopno gostovanje. Protivnik Bijelih bit će sastav Varaždina.

Trener pionira Zvonimir Milić još jednom je istaknuo izjednačenost lige u tekućoj sezoni te očekuje dobru i zanimljivu utakmicu. 

- Varaždin ima vrlo dobru generaciju 2009. godišta, osvojili su turnir u Vukovaru te pobijedili Dinamo u prvenstvu. Pripremamo se prema planu bez obzira na vremenske prilike, imamo nešto kartona i ozljeda, ali unatoč svemu jedva čekamo utakmicu - zaključio je Milić.

Kadeti žele povezati dvije gostujuće pobjede, a njihov trener Luka Vučko izrazio je zadovoljstvo pobjedom protiv Lučkog te želju da se nastavi na isti način.

- Iako se bori za opstanak, momčad Lučkog odlično se držala u tom susretu, koji je bio neizvjestan gotovo do same završnice. Bruno Durdov postigao je sva tri pogotka, on je naš dragulj i tako treba nastaviti, a prvu priliku ima već ove nedjelje - izjavio je Vučko. 

Utakmice Varaždina i Hajduka igraju se u nedjelju, pionirska s početkom u 10.00 sati, dok susret kadeta počinje u 11.45 sati.

24/11/2023 - 12:16 sati
Akademija
Foto: Hajduk.hr