Mobile menu
Pioniri i kadeti do bodova u Vinkovcima

Pioniri i kadeti do bodova u Vinkovcima

 
21/3/2022 - 14:57 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

PIONIRI: Cibalia - Hajduk  0:1  (0:0)
HNL – 19. kolo
Stadion: Cibalia
Sudac: Ivan Menđušić (Vinkovci)
Strijelci: 0:1 Čular (64)
Hajduk: Bosančić, Dobronić (od 43. Pregelj), Milišić, Kralevski, Čular, Vojvodić (od 59. Domazet), Kuzmanić (od 49. Pranić), Bistre (od 59. Brnada), Šupić (od 36. Radman), Ora, Pedisić (od 36. Durdov)

Hajdukovi pioniri ostvarili su treću uzastopnu pobjedu u nastavku prvenstva, nakon Slaven Belupa i Dinama, u Vinkovcima je pala i Cibalia. Pritom je momčad trenera Zlatka Jerkovića u sva tri susreta sačuvala mrežu nedirnutom.

Bijeli su tijekom utakmice imali dominaciju, izveli 12 kornera i promašili nekoliko lijepih prilika, a do jedinog pogotka došli su u završnici. U 61. minuti Duje Pranić zatresao je mrežu nakon udarca s distance, ali je označeno zaleđe. Do minimalnih ali vrijednih 1:0 u Vinkovcima, Bijeli su ipak došli pogotkom Roka Čulara šest minuta prije kraja. On je bio najviši u skoku nakon kornera s desne strane i glavom svladao domaćeg vratara Mihaela Đevlana.


KADETI: Cibalia - Hajduk  0:2  (0:2)
HNL – 19. kolo
Stadion: Cibalia
Sudac: Darko Dumančić (Prkovci)
Strijelci: 0:1 Vušković (5), 0:2 Pavić (45)
Hajduk: Fesyuk, Katić (od 85. Ćalušić), Hrgović (od 85. Hodak), Vušković, Pavić, Kavelj, Jurak, Bobanović (od 70. Krstanović), Lončar (od 60. Antunović), Duić (od 85. Pućo), Božić (od 70. Begonja).
I kadeti Hajduka vraćaju se u Split s tri boda. Bijeli su riješili utakmicu u prvom poluvremenu, kada su stvorili nedostižnu prednost. 
Momčad trenera Luke Vučka u vodstvo je već u petoj minuti doveo Luka Vušković. Mate Božić ubacio je loptu iz slobodnog udarca s desne strane, a Hajdukov stoper bio je najviši u skoku i glavom je poslao u mrežu. Na isteku prvog dijela konačnih 0:2 postavio je Niko Pavić. Bila je to vrlo slična akcija, ovog puta Božić je ubacio iz kornera s lijeve strane, a Pavić na drugoj vratnici glavom matirao Luku Marijanovića. 

21/3/2022 - 14:57 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr