Mobile menu
Pioniri i kadeti bez golova protiv Osijeka

Pioniri i kadeti bez golova protiv Osijeka

 
5/5/2019 - 14:25 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr
Pioniri i kadeti: Hajduk - OsijekPioniri i kadeti: Hajduk - OsijekPioniri i kadeti: Hajduk - OsijekPioniri i kadeti: Hajduk - OsijekPioniri i kadeti: Hajduk - OsijekPioniri i kadeti: Hajduk - OsijekPioniri i kadeti: Hajduk - OsijekPioniri i kadeti: Hajduk - OsijekPioniri i kadeti: Hajduk - OsijekPioniri i kadeti: Hajduk - OsijekPioniri i kadeti: Hajduk - OsijekPioniri i kadeti: Hajduk - OsijekPioniri i kadeti: Hajduk - OsijekPioniri i kadeti: Hajduk - Osijek
Pioniri i kadeti: Hajduk - Osijek

PIONIRI: Hajduk - Osijek 0:0
Utakmica 23. kola Prve HNL
Igralište: Poljud
Gledatelja: 100
Sudac: Jurica Matoš (Split)

Hajduk: Mišević, Đolonga (od 45. Stjepanović), Botica, Prpić, Goreta (od 36. Škorlić), Klarić-Kukuz (od 36. Nazor), Petrović (od 54. Kamber), Radonić, Antunović (od 36. Vrcić), Brkljača, Jelić (od 36. Zubanović).

Hajdukovi pioniri odigrali su utakmicu bez pogodaka protiv gostiju iz Osijeka. U prvom dijelu Hajduk je zaprijetio dva puta preko Mislava Petrovića, ali nije bilo nikoga da dobre ubačaje skrene u mrežu. Gosti su imali dva opasna prekida iz kojih je Filip Vrljić zadaio dosta glavobolje obrani Hajduka. Na isteku prvog dijela lijepo je iz daljine volejom pokušao Mate Antunović, ali je bio neprecizan.

U drugom dijelu utakmice Hajduk je uspostavio dominaciju i imao dvije lijepe prilike u 45. i 50. minuti. Najprije je Rino Škorlić nakon prodora s 14 m iskosa pucao tik uz desnu vratnicu, a onda je pokušao Luka Radonić s 14 m. Udarac je bio jak i precizan, ali Tin Sajko je odlično obranio. Najveću priliku u 68. minuti su imali gosti. Mateo Stanišić je presjekao jednu loptu u obrani Bijelih i izbio sam pred Luigija Miševića koji je odlično obranio njegov udarac.

KADETI: Hajduk - Osijek 0:0
Utakmica 23. kola Prve HNL
Igralište: Poljud
Gledatelja: 150
Sudac: Drago Mikulić (Split)

Hajduk: Silić, Unušić, Bekavac, Buljan, Vukman, Grabovac (od 50. Mamić), Topić, Klarić, Ljubičić (od 64. Domančić), Ćubelić, Biuk (od 50. Petrović). 

I utakmica kadeta završila je bez golova, iako je Hajduk već u prvoj minuti stvorio lijepu priliku, ali je vratar Filip Kovačević odlično zaustavio pokušaj Domagoja Topića s 12 m iskosa. Jedinu priliku gosti su stvorili pred kraj poluvremena, Matej Fingermagl je izbio sam pred Tonija Silića koji odlično brani. Drugo poluvrijeme bilo je dosta življe, a kadeti Hajduka poduzetniji i opasniji. Topić je u 47. i 57. minuti opasno prijetio Kovačeviću, koji je oba puta bio uspješniji. Potom smo zabilježili dobar pokušaj Luke Mamića s 20 m i solo prodor istog igrača koji je pravovremenim istrčavanjem zaustavio vratar gostiju. U 71. minuti Leonardo Petrović je pokušao škarama ali je opet obranio Kovačević. Vratar gostiju nije imao rješenje za odličan udarac Ivana Čubelića s 25 m u 73. minuti, ali ga je spasila prečka. U finišu je dva puta opasnu situaciju zakuhao i Krešimir Nazor, ali obrana Osječana sve je uspjela riješiti i svakoj momčadi na kraju je pripao po jedan bod. 

5/5/2019 - 14:25 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr