Mobile menu
Peroš: Nema raskola u Hajduku!

Peroš: Nema raskola u Hajduku!

 
16/7/2009 - 12:53 sati
Ostale vijesti

Iako bi se po nizu medijskih interpretacija moglo zaključiti kako u Hajduku ima velikih razmimoilaženja glede dovođenja igrača, raskola nema!

To je kategoričan stav predsjednika Uprave Mate Peroša, prvog operativca Hajduka. Jer, kaže Peroš, način slaganja igračkog kadra se zna: struka, prvenstveno sportski direktor i glavni trener, vodstvu kluba iznose svoje zahtjeve, procjene i želje, a nakon toga Uprava i Nadzorni odbor ih, koliko god je to moguće, realiziraju. Na taj način su dovedena sva ovoljetna osvježenja, pa će stav struke biti ključan i za svaki drugi transfer. Nije nelogično, pa ni čudno, ako među tolikim brojem ljudi ima i različitih razmišljanja, ali na kraju sve odluke su ipak zajedničke!

Naravno, zavisno o namjeri sve se može i drukčije intepretirati kao što bi se, ako se baš želi, moglo tendenciozno tumačiti i to što će se sastanak Nadzornog odbora održati u petak poslije podne u kući Jake Andabake na Braču. Ali ideja o sastanku, baš na Braču u vikendici našeg člana NO Andabake, ponuđena je i prihvaćena s ciljem da bude radna, ali uz prijateljsko druženje, još prije više od dva tjedna.  

16/7/2009 - 12:53 sati
Ostale vijesti